Sarral recapta més de 3.000 € per a la Marató de TV3

La recaptació benèfica s’ha dut a terme gràcies a la desena d’activitats que s’han realitzat a Sarral

 

La Marató de TV3 ha omplert el país d’activitats benèfiques. Durant les setmanes prèvies hem anat donant notícia de les diverses xerrades i activitats que s’han dut a terme a la Conca de Barberà per recaptar donatius. Concretament, des del municipi de Sarral s’han realitzat al voltant d’una desena d’activitats que han servit per solidaritzar-se amb la causa de l’edició d’enguany, el càncer, i recaptar un total de 3.468 €.

El poble va començar amb aquestes activitats el passat dijous, 13 de desembre. El tret de sortida es va donar amb el ‘Taller de decoració de Nadal’, a càrrec de Nati Arche i amb la col·laboració de l’Escola Bresol Municipal el Patufet. Amb aquest taller es van recaptar 163 €. El passat 15 de desembre, el Casal de Jubilats va acollir el tradicional PreNadal amb un berenar i actes benèfics. En total, el PreNadal va recaptar 1.000 €. Aquell mateix dia, a la Casa de Cultura del carrer Hospital, es va realitzar una conferència sobre el càncer a càrrec de Sandra Guaita, investigadora postdoctoral de l’IISPV.

Imatge del taller de Nadal | cedida

 

El diumenge, dia de la Marató, va ser el dia amb més activitats. Al matí es va realitzar un esmorzar popular al camp de futbol i una cursa de resistència de 3 h, es van recaptar 300 €. També durant el matí de diumenge, el Grup Excursionista Sarralenc va realitzar una caminada amb la qual es van recollir 250 €. Paral·lelament, la sala recreativa municipal va acollir dues activitats. En primer lloc, el taller de costura a càrrec de VisiArt, amb el qual es van recaptar 120 €. En segon lloc, l’AMPA de l’Escola Salvador Ninot va organitzar unes jornades d’escacs i ping-pong que van recollir un total de 35 €.

Ja a la tarda, va ser el torn de la classe de zumba a càrrec d’Erika Soriano, un berenar “jo poso” i, per acabar, una masterclass de rock i zumba a càrrec de Mei Casabona. Entre totes aquestes activitats es van recollir 300 €. A més, l’Ajuntament de Sarral va aportar 1.300 € a la recaptació. Aquests diners es van obtenir gràcies a la cancel·lació del sopar previst amb els treballadors de l’Ajuntament per solidaritat amb els presos polítics.

Imatge de la cursa de resistència de 3 hores | cedida

 

"Una vintena d’activitats durant el Nadal a Vimbodí i Poblet" "Comença la campanya de Nadal de la Unió de Botiguers"