Els joves de Vilaverd gaudeixen d'una nova edició de la Setmana Jove

La Setmana de la Joventut és organitzada per l'Associació Juvenil Vilaverd m'Agrades, en col·laboració amb l'Ajuntament de Vilaverd i l'Oficina Jove de la Conca de Barberà

 

El passat dimarts, 2 de juliol va començar la Setmana de la Joventut de Vilaverd amb una xerrada informal a la piscina sobre drogues i alcohol a càrrec dels Mossos d'Esquadra. En acabar els joves van participar en un taller de còctels sense alcohol, una alternativa saludable que ofereix l'oportunitat de planejar-se una altra manera de beure.

En aquest taller es van ensenyar a fer combinats amb sucs, fruites, xarops, sucre, begudes gasoses, begudes energètiques, etc. Es van realitzar tres combinats diferents: el tropical fet a base de grosella i suc de coco o de pinya, el diable fet amb beguda energètica, suc de taronja, grosella i xarop blau, i els mojitos, fets a base de llimona, llima, sucre, menta, gasosa i suc de fruita.

L'endemà es va realitzar el taller de pintar samarretes on hi van participar infants i joves de tot el poble. Paral·lelament, el joc de la Pastanaga Assassina que fa 10 dies que està activa està arribant al seu final. Hi va haver un empat tècnic i ara, les dues supervivents han de guanyar un duel. Qui aconsegueixi eliminar l'altra serà la guanyadora del joc de rol.

El dijous va ser el torn de la Jornada de multiactivitats a la piscina i a la pista amb un parc mòbil de bicicletes, un taller per reparar bicicletes, el joc gegant de l'Oca de la Conca i jocs tradicionals, entre d'altres.

El divendres 5 de juliol el bar de la piscina va realitzar un taller de cuina per a joves on hi va participar una desena de persones. Acte seguit, es va fer l'entrega de premis del joc de la Pastanaga Assassina i hi van assistir tots els jugadors/es.

La Setmana Jove va finalitzar el dissabte al migdia amb el Vermouth electrònic a la plaça de la Bàscula on hi havia prop de 150 joves ballant. El Vermouth, amenitzat pel discjòquei DJ. Rikard, es va allargar fins passades les 7 de la tarda. El partit de futbol que havia de tenir lloc seguidament, es va anul·lar per condicions meteorològiques desfavorables. Aquest partit es realitzarà més endavant.

"AGENDA: Arriba una nova edició del Correbars Esgarriat de l'Espluga de Francolí" "Festalateva de Montblanc arriba a la seva fi convertint-se en tot un èxit!"