Els encants de la Conca i l’Alt Camp, presents al nou vídeo promocional de la Ruta del Cister

S’ha presentat l’audiovisual a través de les xarxes socials per promocionar la ruta com a destinació turística cultural en motiu de l'Any del Turisme Cultural
El Celler Carles Andreu de Pira, un dels atractius del vídeo. | Cedida

 

Les xarxes socials són l'escenari del nou vídeo promocional de la Ruta del Cister que s’ha presentat a través dels consells comarcals de l'Alt Camp, la Conca de Barberà i l'Urgell. Aquest audiovisual s’ha fet en motiu de l'Any del Turisme Cultural i ja es pot visualitzar.

El vídeo es va gravar a la primavera i presenta els llocs més emblemàtics de les tres comarques a través d'un relat més emocional i d’experiències i ha comptat amb la col·laboració de dues dones com a protagonistes. A més a més, s'han editat tres vídeos, un per comarca, que es presentaran al llarg d'aquesta setmana a les xarxes.

En l’audiovisual es pot veure les dues dones tot visitant els espais amb més encant de la Ruta, ja siguin entorns naturals o llocs històrics. Les dues viatgeres també fan un recorregut per aquelles experiències que ofereix el trajecte, com un tast de vins o visiten botigues emblemàtiques del territori. És per això que es presenta la Ruta del Cister com una terra de monestirs i molt més per descobrir. 

 

Els espais més emblemàtics de la Ruta del Cister

Així doncs, els espais que apareixen als vídeos de la Conca de Barberà són: l'itinerari micològic del Paratge natural de Poblet, el monestir de Poblet, les Coves de l'Espluga de Francolí, el pas de ronda i l'església de Santa Maria de Montblanc, el celler Carles Andreu de Pira, la torre del castell i la botiga de Cal Jaume Punto de Santa Coloma de Queralt.

De l'Alt Camp es poden veure: el Centre d'interpretació del tèxtil del Pla de Santa Maria, el monestir de Santes Creus a Aguamúrcia, el santuari de Montserrat a Montferri, el celler modernista de Nulles, el Columbari de Vila-rodona, l'Aixopluc dels Castells del Gaià a Querol i el Camí de les Terres del Gaià al Pont d'Armentera.

Per últim, de la comarca de l'Urgell: el monestir de Vallbona, Guimerà, el castell i la ceràmica de Verdú, el Museu comarcal de l'Urgell de Tàrrega, l'església i el Mausoleu de Ramon Cardona de Bellpuig, el refugi antiaeri, l'Espai Guinovart i els torrons i la xocolata d'Agramunt.

"Què va significar l'arribada del cine per la Conca de Barberà? Un llibre ho recull" "ATENCIÓ: Un ferit en un accident a l'AP-2, a l'Espluga de Francolí"