Acampen davant la casa del seu fill a Miami Platja perquè no li paguen el lloguer

Els pares del propietari de l'habitatge són els encarregats de fer la protesta davant la casa reclamant els diners
Els propietaris de l'habitatge fa 20 mesos que no els hi paguen el lloguer | FACEBOOK / Carmen Manzano Moreno

 

Al seu fill no li paguen el lloguer de la seva casa i, per aquest motiu, els pares han decidit protestar davant de l'habitatge, pancarta en mà, per reclamar aquests diners que li corresponen. Des de fa gairebé dos anys, els inquilins no paguen el lloguer de l'habitatge número 5 de l'avinguda Costa Daurada a Miami Platja.

20 mesos sense cobrar el lloguer

A finals del 2017, el propietari de l'habitatge i els inquilins van arribar a un acord per entrar a viure a la casa i, segons explica el Diari Més, aquests van deixar de pagar al novembre del mateix any. Aquesta és la versió dels pares del propietari de l'immoble, els diners del qual anaven destinats a pagar la hipoteca.

Els pares del propietari han acampat davant la porta de la casa del seu fill i ho fan des de les sis fins a les vuit de la tarda. En aquest sentit, expliquen al Més que la família es troba en una situació delicada, ja que no poden pagar la hipoteca o les despeses dels subministraments i, en l'actualitat, viu de lloguer a Madrid amb els seus dos fills. Tanmateix, haurien denunciat aquests fets als Mossos d'Esquadra, ja que deurien a la vora dels 20.000 euros.

Aquest dimarts, a través de Facebook, s'ha convocat una concentració per donar suport a aquesta situació que estan vivint a les sis de la tarda. 

Els pares del propietari són els encarregats de protestar davant l'immoble | FACEBOOK / Lluis Otro

 

Els inquilins neguen els impagaments

La família d'inquilins d'aquest immoble, en declaracions al Més, explica que paguen cada mes des que van entrar a viure, però ho van deixar de fer quan els hi van tancar l'aigua aquest passat gener. A més, segons expliquen, el propietari els hauria demanat que no paguessin a través del banc.

Els arrendataris han posat diverses denúncies després d'haver patit amenaces i agressions a les portes de casa seva.

"❗El PSC de Salou canvia de parer i aposta per donar suport a Pere Granados" "🏖 PRECAUCIÓ: 15 platges tarragonines, amb bandera groga"