Tres noies acampen al Parc del Pinaret de Cambrils per veure David Bisbal

L'artista actua demà a les deu de la nit en motiu del Festival Internacional de Música de Cambrils
Imatge de les dues noies que acampen al Parc del Pinaret de Cambrils | Oleguer Domènech.

Índex Amagar
 

Tres amigues de Mataró acampen des d'ahir a les cinc de la tarda al lateral del Parc del Pinaret. El motiu, que volen ser a primera fila en el concert que David Bisbal oferirà demà a les deu de la nit en el marc del festival Internacional de Música de Cambrils.

Segueixen David Bisbal sempre que poden

Les joves, que tenen entre 23 i 26 anys, són unes grans fans de Bisbal i el solen seguir als seus concerts sempre que poden. Per poder assistir-hi, solen organitzar-se amb la feina i els estudis. Dues d'elles asseguren que en la darrera gira de l'artista andalús, el van anar a veure en catorze actuacions. I la tercera, fins i tot l'ha anat a veure per alguns països d'Europa en diverses ocasions.

Allò que més els agrada de l'artista, de qui són fans des de petites, és la seva manera de ser, com a persona i com a artista i el seu carisma. De fet, el consideren una persona molt propera i molt agraït als fans. En alguna ocasió l'han pogut saludar i no les ha defraudat en absolut.

Les joves que acampen al Parc del Pinaret dormen en el matalàs que es veu en el primer pla de la imatge. | Oleguer Domènech.

 

Què necessiten per acampar dos dies al mig de Cambrils

Les noies acampen al lateral del Parc del Pinaret, just en el punt on comença la cua d'entrada al concert. De moment són les tres úniques persones que estan acampant. Dues d'elles hi estan tot el dia i la tercera hi va cada dia després de treballar. Dormen en un matalàs inflable que han portat tot i que han pagat un hotel. A l'hotel només s'hi van dutxar i ho fan per torns perquè no els hi prenguin el lloc a la cua.

Amb la calor que fa en ple agost, busquen zones d'ombra i s'hidraten constantment. Pel tema del menjar, es van a buscar alguna cosa per menjar —tampoc deixant la cua sense ningú—. De fet, el període que estaran acampades és curt i amb poques comoditats es van «apanyant».

Por que els hi prenguin el lloc a la cua

I és que tot i que no hi hagi ningú a la cua, no deixen la cua mai sola. Asseguren que l'arribada de gent és imprevisible i que mai se sap quan pot arribar una gran massa. En alguns concerts, hi ha gent que hi fa cua durant una setmana. Anant-hi amb temps s'asseguren que no els hi prenguin l'oportunitat de veure el concert de primera fila. Per elles, veure'l del fons és molt més fred que fer-ho de prop.

"Aprovat l'ample internacional ferroviari entre Vila-seca i Castellbisbal" "El motiu de la marxa lenta que ha passat per la Costa Daurada aquest divendres"