Tampoc hi haurà balls de saló aquesta Setmana Santa a Cambrils per la crisi del coronavirus

Els organitzadors de l'Iberica Dancesport anuncien que la tercera edició de la competició s'ajorna

Nou esdeveniment esportiu que cau del calendari de Setmana Santa a la Costa Daurada per culpa del coronavirus. Aquesta vegada ha estat l'Iberica Dancesport, la competició internacional de balls esportius que té lloc a Cambrils, qui ha anunciat que l'esdeveniment s'ajorna com a mesura de seguretat per combatre l'expansió del Covid-19.

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Un esdeveniment que atrau prop de 2.500 esportistes de tot el món

Els organitzadors han anunciat aquest diumenge 15 de març que l'edició d'enguany, programada del 10 al 12 d'abril, es posposa «atès el desenvolupament dels esdeveniments que es van succeint amb motiu de la crisi sanitària provocada pel virus Covid-19, sempre tenint com a principal focus d'atenció la salut dels esportistes i prenent en consideració les mesures que a nivell de Govern i institucions es van prenent». L'any passat, aquest esdeveniment va portar fins al Palau d'Esports de Cambrils prop de 2.500 parelles de ballarins de tot el món.

Es tracta d'una de les competicions de balls esportius més importants a tot Espanya i que enguany arribava a la tercera edició, després del canvi d'empresa viscut fa dos anys. L'anunci de l'ajornament, però, arriba després d'una reunió mantinguda amb la Federació Espanyola de Ball Esportiu, ja que la decissió afecta també el Campionat d'Espanya de Balls Standard 2020 que tenia previst de celebrar-se en el marc de l'Iberica Dancesport.

En els pròxims dies els organitzadors anunciaran la nova data per a la celebració de la III Iberica Dancesport

Així mateix, l'empresa organitzadora detalla que la competició se celebrarà en una nova data, encara per concretar i que anunciarà els pròxims dies. «És un moment de situacions extraordinàries en el qual hem de prendre decisions extraordinàries, però que estem segur redundarà en una evolució a positiu», manifesten des de l'organització a través d'un comunicat.

Cal recordar que aquesta cancel·lació se suma a la d'altres importants esdeveniments esportius programats a la Costa Daurada durant les vacances de Setmana Santa i els dies previs. És el cas del torneig de futbol Costa Daurada Cup i del triatló Challenge Salou. De moment, els dos tornejos que arrosseguen més gent per aquestes dates, la Mare Nostrum Cup i el Mundialito, mantenen les dates.

"🔴 CAMBRILS: El judici pel crim del carrer Elcano, sense veredicte pel coronavirus" "👏 El gest solidari de PortAventura per col·laborar en la lluita contra el coronavirus"