El coronavirus ajorna el veredicte del judici de l'assassinat del carrer Elcano a Cambrils

El jurat popular s'havia de reunir aquest dilluns 16 de març a l'Audiència de Tarragona per començar a deliberar

La secció quarta de l'Audiència de Tarragona ha paralitzat temporalment el judici del crim de Cambrils, que va començar dilluns passat amb un jurat popular. La sessió de divendres ja es va fer sense públic per la crisi del coronavirus i aquest dilluns estava previst que els membres del tribunal popular comencessin a deliberar.

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

El jurat popular havia de començar a deliberar avui però encara no se l'ha citat

Tanmateix, fonts judicials han explicat a l'ACN que ja s'ha redactat el qüestionari que conforma l'objecte del veredicte, però que de moment no s'ha citat el jurat a l'espera de valorar la situació. No es descarta reprendre el procediment en els propers dies si, per exemple, es proveeix l'òrgan de mitjans de protecció per a aquests ciutadans.

Divendres el judici va quedar vist per a veredicte després que l'acusat negués els fets en la seva declaració i les acusacions mantinguessin la petició de 20 anys de presó per assassinat amb traïdoria.

De fet, la paràlisi impera als jutjats del territori, que només despatxen les causes més urgents, com les que afecten presos, amb les mesures de protecció dictades per les autoritats.

"👏 El gest solidari de PortAventura per col·laborar en la lluita contra el coronavirus" "🎞 REPORTATGE: Entrem al petit temple del cinema que guarda Lluís Domingo a Cambrils"