Un veí de Salou agredeix persones rellevants del municipi «sense motiu»

Pere Granados, alcalde de Salou, va patir un intent d'agressió per aquest veí del municipi que continua en llibertat, pendent d'un estudi mèdic que defineixi el seu estat mental
Imatge d'arxiu de l'exterior de l'ajuntament de Salou | TarragonaDigital.com

 

Dies convulsos a Salou. Un veí del municipi, de qui els seus pares «se n'haurien desentès», segons informacions que han facilitat a TarragonaDigital, està agredint persones d'una certa rellevància dins l'àmbit polític i social de la ciutat més poblada de la Costa Daurada. El darrer nom rellevant que ha patit l'agressivitat d'aquesta persona ha sigut l'alcalde de Salou, Pere Granados.

Granados, divendres 24 d'agost, es dirigia al vehicle oficial de l'Ajuntament amb el qual tenia previst desplaçar-se a realitzar un seguit de visites per Salou. Dins el vehicle l'esperaven membres del seu equip. En el trajecte de la porta de casa i fins al vehicle, el veí en qüestió es va dirigir a l'alcalde amb la intenció d'agredir-lo. «Va anar de dos segons que no li posés la cara com un mapa, ja que l'alcalde el va veure apropar-se i va aconseguir entrar dins el cotxe», han declarat fonts de l'Ajuntament de Salou a TarragonaDigital.

Suspès el judici ràpid

La policia local va intervenir en aquell intent d'agressió i, «sembla que tot i el seu estat té moments de lucidesa», el veí va reconèixer que sabia que Granados era l'alcalde de Salou. Per la seva banda, l'alcalde salouenc ha presentat denúncia contra el veí, denúncia que s'havia de resoldre en un judici ràpid que ha quedat suspès per decisió del jutge.

El jutge ha sol·licitat un estudi mèdic per valorar l'estat mental de l'individu. Ara bé, fins que no s'hagi realitzat  aquest estudi, pas previ a un possible internament per tractar la seva situació, «és un home lliure que es pot continuar movent per tot Salou», remarquen fonts d'alcaldia. La llista de persones presumptament agredides està formada per un mossèn, gent de Càritas i un notari de Salou sobre qui, segons informacions publicades, hi hauria llençat excrements.

"Cambrils acull la prova solidària amb el càncer infantil Pedals Non Stop" "L'Hospitalet de l'Infant torna a l'Edat Mitjana aquest cap de setmana"