Arriba el Nadal a Cambrils amb moltes activitats per a tothom

El nou parc itinerant «Juguem per Nadal», l'arribada de Ses Majestats o el Cap d'Any Jove són algunes de les activitats més destacades
L'alcaldessa Camí Mendoza amb dos regidors han presentat el programa d'activitats de Nadal | Cedida

 

Ja és Nadal a Cambrils. L'alcaldessa del consistori, Camí Mendoza ha presentat el programa d'activitats d'aquestes dates assenyalades amb el regidor de Festes, Lluís Abella, i la regidora de Promoció Econòmica, Ana López. Els actes d'aquest any estan organitzats conjuntament per set departaments municipals i una dotzena d'entitats de Cambrils. 

En l'acte de presentació, l'alcaldessa ha convidat a la ciutadania a aprofitar aquests dies per sortir al carrer i gaudir de totes les activitats, així com viure la màgia i il·lusió d'aquests dies. A més, ha aprofitat per agrair els esforços realitzats pels diferents departaments de l'Ajuntament, la implicació d'entitats com l'Associació d'Antics Alumnes de la Salle i la col·laboració de les tres associacions de comerciants del municipi. 

Programa d'actes de Nadal 2018 de Cambrils

«Juguem per Nadal» és el nou parc itinerant per diversos espais de Cambrils | Laia Solanellas

 

«Juguem per Nadal», el nou parc itinerant de Cambrils

El parc itinerant «Juguem per Nadal» omplirà de jocs i tallers Cambrils. Vuit propostes diferents que ocuparan diferents espais del municipi costaner. L'estrena serà el dia 27 d'aquest mes al passeig Albert, on la companyia Tombs Creatius instal·larà 10 caixes amb una història i un personatge per descobrir. Tot seguit, el 28 de desembre les activitats es traslladaran a la plaça del Pòsit i consistiran en tallers de tota mena. 

El «Juguem per Nadal» realitzarà una pausa durant cinc dies i, el dimecres 2 de gener, a la plaça de l'Ajuntament es muntarà una pista de circ de la mà d'experts de categoria. Un laberint de gran format per descobrir i experimentar a través de 21 jocs, donarà continuïtat el dia 3 de gener a aquestes activitats al passeig de Miramar, per acabar a la plaça de la Vila el dia 4 amb tallers.

Les associacions de comerciants faran el Mercadet de Nadal | Eli Sarraseca

 

L'arribada de la llum de la pau, el concert de cloenda del 50è aniversari de la Coral Verge del Camí, la cagada popular del Tió, la Missa del Gall o el Cap d'Any Jove, són altres activitats destacades en aquesta programació de Nadal a Cambrils. A més, també n'hi ha d'organitzades per les associacions de comerciants del municipi, com el Mercat de Nadal de Vilacentre.

D’altra banda, també hi ha el programa d’activitats organitzat per les tres associacions de comerciants i l’Ajuntament per dinamitzar la campanya nadalenca, que ja va començar el 5 de desembre amb el Mercat de Nadal de Vilacentre. 

Els Reis Mags repartiran els regals als nens i nenes de Cambrils el dia 6 de gener | Sara

 

L'arribada dels Reis d'Orient serà un dels moments més esperats

Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a Cambrils per mar el dia 5 de gener a les 18.30 hores. Per fer més entretinguda l'espera, tant per grans com per petits, hi haurà animació al port amb els Timbalers Cop de Cap i els focs d'artifici anunciaran l'arribada de Ses Majestats al municipi i l'inici de la gran cavalcada pels carrers i places de la vila marinera.

Un cop arribats a la plaça de l'Ajuntament, es donarà la benvinguda als tres Reis d'Orient, que faran la recollida de cartes i s'oferirà xocolata a les persones assistents. L'endemà, com és tradicional a Cambrils des de fa més d'un segle, el dissabte 6 de gener, els Reis d'Orient repartiran casa per casa les joguines i els regals als nens i nenes. 

Perquè tots els infants tinguin allò que han demanat, el 30 de desembre desembarcaran els heralds de Ses Majestats a les 12 del migdia i començaran a recollir les cartes el 2 de gener a partir de les 18.30 hores a les places de la Vila i del Pòsit. 

La cavalcada dels Reis Mags a Cambrils serà el dia 5 de gener | Sara

 

"AGENDA: Programa d'actes de Nadal 2018 de Cambrils" "Mont-roig intensifica la lluita contra la processionària amb nous tractaments"