NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!

L’atracament del banc de Mont-roig del Camp, sense armes i amb un cotxe robat

Els Mossos d'Esquadra continuen buscant els quadre atracadors

 

Mont-roig del Camp va viure un ensurt el migdia d’aquest divendres, 9 de novembre, a l’oficina de CaixaBank del municipi. Al voltant de tres quarts de dues del migdia, quatre individus vestits amb passamuntanyes per amagar la seva identitat, van entrar de cop al banc per cometre un atracament. Es tracta de l’oficina bancària ubicada al número 17 de l’avinguda de Catalunya del municipi del Baix Camp.

Els quatre homes van entrar a l'oficina bancària sense armes i van amenaçar els treballadors, amb la intenció d’endur-se tots els diners en efectiu que poguessin. Van convèncer els treballadors que, si els donaven els diners, no hi hauria conseqüències pitjors. D’aquesta manera, els quatre atracadors van aconseguir emportar-se una quantitat de diners, la qual ha transcendit que era petita, ja que eren els diners dels quals l’oficina de La Caixa disposava en el moment de l’atracament. En l’atracament, un dels treballadors del banc va ser agredit per un dels lladres, però només es va tractar d’una contusió. El treballador va ser atès, posteriorment, al Centre d’Atenció Primària, on es va confirmar que era una lesió lleu.

Van fugir amb un cotxe robat

L’atracament al banc de Mont-roig del Camp va haver de fer-se molt ràpid, ja que quan va saltar l’alarma, els Mossos d’Esquadra i la Policia Local es van desplaçar de seguida fins al lloc dels fets.  Un cop els atracadors van tenir el botí, van marxar ràpidament de l’oficina de Caixabank amb un cotxe. De fet, el vehicle que van utilitzar els lladres per fugir del lloc dels fets era un Seat León, el qual també hauria sigut robat. Probablement, el cotxe l’haurien robat en les 24 hores anteriors a cometre l’atracament de Mont-roig del Camp, en un altre municipi del Baix Camp.

Així, els Mossos d’Esquadra han confirmat a TarragonaDigital que segueixen buscant els quatre individus que van cometre l’atracament a l’oficina de CaixaBank de Mont-roig del Camp el migdia d’aquest divendres, 9 de novembre. La pista més important de la qual disposa la policia catalana és el model i la matrícula del cotxe, tot i que és probable que els lladres hagin abandonat el vehicle en algun indret.

"ATENCIÓ: Desallotgen un càmping de Cambrils" "El nou passeig de Charles Darwin de Cambrils, a bon ritme"