Un avi de 81 anys agredeix un nen amb el seu bastó a Cambrils

El nen, de 10 anys, va ingressar a l'hospital, es fets van passar aquest dimarts, 21 de maig

La Policia Local de Cambrils està investigant a un home de 81 anys que aquest dimarts, 21 de maig, va agredir a un nen de 10 anys amb el seu bastó de caminar. Els fets van passar al mateix municipi costaner, més concretament a l'avinguda del Mil·lenari. La Policia Local cambrilenca va rebre un avís a les 18.09 hores del dimarts, informant que un nen havia estat agredit per un ancià amb el seu bastó de caminar. Una patrulla de la Policia Local de Cambrils es va desplaçar fins al lloc dels fets i van veure al nen amb una ferida considerable al cap. 

El nen va necessitar assistència mèdica

Els agents de la Policia Local de Cambrils van traslladar al nen a l'Hospital Lleuger Antoni de Gimbernat de Cambrils, per tal que el personal mèdic li fes un reconeixement més exhaustiu. El nen, de 10 anys, va necessitar punts de sutura i, de moment, està fora de perill perquè les ferides no presenten complicacions ni afectacions internes.

Els pares del nen ferit han decidit no denunciar a l'ancià

Pel que fa a l'home de 81 anys, dimecres al matí, va dirigir-se als jutjats i va declarar que tot plegat va ser un accident i que no pretenia fer mal al nen. Arran d'aquestes declaracions, els pares del nen de 10 anys ferit van decidir no denunciar els fets i, en lloc d'enfrontar-se a un judici per un presumpte delicte de lesions, finalment, a l'ancià només se li ha obert una diligència informativa. 

També et pot interessar

"Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant fan un pas endavant en el projecte d’electrificació" "Una conductora beguda bolca un cotxe al passeig marítim de Cambrils"