Una quinzena de platges tarragonines amb bandera groga

A la ciutat de Tarragona, el distintiu oneja a les platges del Miracle, l'Arrabassada, la Savinosa, la platja de la Móra i Tamarit

Banderes grogues a dotze platges de la comarca del Tarragonès, a la platja de Vilafortuny de Cambrils i a la costa del Vendrell, a les platges de Sant Salvador i Coma-ruga. Les platges del Baix Camp —amb l'excepció de la de Vilafortuny—, el Baix Ebre i el Montsià, totalment segures. A la ciutat de Tarragona, el distintiu de seguretat llueix a la platja del Miracle, a l’Arrabassada, a la Savinosa, a la platja de la Móra i a Tamarit. 

Més al nord, la bandera groga oneja a la costa del Baix Gaià: a Altafulla, a la platja que porta el seu nom i a la platja del Canyadell; i a les platges de la Paella, del Barri Marítim i dels Muntanyans, a Torredembarra. També ho fa a Salou, a la platja de Llevant, i a Vila-seca, a la platja de la Pineda.

Bandera groga: risc moderat per als usuaris

La bandera groga indica precaució a l'hora de banyar-se al mar. Es pot donar en diverses situacions que suposen un risc moderat per als usuaris, com ara onades d'un metre i mig que poden causar problemes als banyistes, corrents mitjanament forts, tempesta o fenòmens meteorològics que dificulten la vigilància, brutícia o taques a l'aigua, sorra en mal estat, o bé la presència de meduses o altres animals marins lesius.

"🔥 AQUESTA MATINADA: 5 ferits en un incendi a un pis de Salou" "➡Salou cedeix més espais urbans per a les persones"