CaixaBank tancarà al setembre les oficines de la Pineda i Carles Buïgas, a Salou

L'entitat integrarà els clients i els gestors en dues sucursals de majors dimensions al mateix municipi

 

CaixaBank tancarà el pròxim mes de setembre dues de les seves oficines en dos dels punts més turístics de tota la Costa Daurada. Concretament, es tracta de la sucursal de la Pineda, al número 91 del passeig de Pau Casals, i la del carrer de Carles Buïgas, a Salou

Fonts de l'entitat bancària han confirmat a TarragonaDigital que, al llarg del mes de setembre, CaixaBank deixarà d'operar amb agents físics des d'aquestes sucursals i les integrarà a dues oficines pròximes de majors dimensions. D'altra banda, l'entitat assegura que mantindrà un caixer operatiu tant a la Pineda com a Carles Buïgas un cop tanquin les oficines.

El banc justifica la mesura assegurant que «obeeix a l'estratègia de CaixaBank d'estar a prop dels clients i apostar per oficines més grans, que permeten disposar d'especialistes i oferir un millor servei d'assessorament als clients». En aquests dos casos, «són oficines molt petites de només dos empleats, fet que no permet l'especialització», asseguren des de l'entitat. 

Només el 5% de les operacions se segueixen fent a les oficines

A més, el banc apunta que també han tingut pes en aquesta decisió els nous comportaments dels clients, on l'operativa via internet guanya cada dia més pes. En aquest sentit, CaixaBank afirma que «només el 5% del total d'operacions de l'entitat es fa a la xarxa d'oficines, mentre que Internet representa ja un 24% i el mòbil un 33%». Tot i això, reconeix que les oficines «són molt valorades pels clients quan es busca un servei de valor afegit com l'assessorament sobre inversió o informació sobre préstecs».

L'oficina que tancarà a Salou es troba a la cantonada entre els carrers de Murillo i Carles Buïgas | Google maps

 

A partir del setembre, tant els clients com els gestors de l'oficina de Carles Buïgas s'integraran a la del passeig de Miramar, a Salou. En el cas de la Pineda, però, el tancament de CaixaBank obligarà els clients que vulguin ser atesos en persona a desplaçar-se fins a la sucursal del parc de la Riera, al nucli de Vila-seca i a gairebé 5,5 quilòmetres de l'actual.

Al barri vila-secà, a més, aquest tancament se suma al que ja es va produir de l'oficina del BBVA, antiga Catalunya Caixa, que estava ubicada al mateix passeig de Pau Casals. En aquest cas, però, també es va mantenir el caixer i el BBVA conserva una oficina que funciona amb un agent autoritzat.

800 oficines tancaran a tot Espanya fins al 2021

CaixaBank va anunciar a finals del 2018 que tancaria més de 800 oficines a Espanya en el període de tres anys. Els plans del banc passen per reduir la seva xarxa d'oficines físiques en un 18% i encaminar-se cap a un client digital i un sistema d'oficines més grans amb l'objectiu d'augmentar la seva rendibilitat.

"👮ALERTA: Enxampen 2 lladres robant dins d'un cotxe a Salou" "❗VILA-SECA: Gest solidari dels veïns del barri de la Formiga"