Cambrils tanca amb 460 donacions la Marató de Donants de Sang

Van participar en la jornada un total de 514 persones

 

El Pavelló Municipal de Cambrils va acollir durant 12 hores la Marató de Donants de Sang del municipi, el qual s'ha tancat amb un balanç de 460 donacions de sang i la participació de 514 persones en aquesta jornada. L'Ajuntament de Cambrils, l'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i altres entitats del municipi han col·laborat activament en l'organització.

Més 500 persones donen sang a Cambrils

Les donacions de sang són una important ajuda per mantenir les reserves del Banc de Sang. Cada dia es necessiten 1.000 donacions per garantir les necessitats dels hospitals a Catalunya. A Cambrils, es van realitzar un total de 460 donacions, dels quals hi havia 389 donants de sang, 71 de plasma, 54 oferiments, essent un total de 514 participants. Tanmateix, cal destacar que 62 persones mai havien donat sang i gràcies a la Marató s'han iniciat en aquest hàbit altruista. 

«Converteix-te en sangfluencer»

El Banc de Sang va animar tothom a donar sang i explicar-ho a les xarxes socials, als grups de WhatsApp d'amics i familiars, o bé dir-ho als companys de la feina o del pis on vius, sota la crida «Tu sí que ets important; converteix-te en sangfluencer», essent aquesta la idea central de la Marató a Cambrils.

En aquest sentit, l'objectiu principal és que tots ens convertim en #sangfluencers o #bloodfluencers i expliquem a tothom la importància de donar sang per ajudar a salvar vides cada dia.

Una jornada plena d'activitats a Cambrils

Per fer més amena la Marató de Donants de Sang de Cambrils, la jornada va comptar amb diverses activitats de l'Escola de Música, Balls de Bastons, els Xiquets de Cambrils i el Club de Rem. Durant tot el dia es va comptar amb la presència d'alguna escola.

També et pot interessar:

"L’Ajuntament de Mont-roig del Camp aprova el Pla estratègic de municipi 2020-2030" "URGENT: Nou accident mortal a l'AP-7 catalana"