Canvi d'ubicació de l'encesa dels llums de Nadal a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant per la pluja

L'Ajuntament ha decidit moure l'acte d'inici de les festes als jardins de Ca la Torre de Vandellòs i al pavelló cobert de l’Hospitalet de l’Infant
L'acte d'encesa de les llums de Nadal es farà a la plaça Catalunya de l'Hospitalet i comptarà amb una actuació de l'Escola de Música. | Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant.

L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant ha decidit canviar a última hora l'emplaçament de l'acte d'encesa dels llums de Nadal que tindrà lloc aquest dijous, 5 de desembre. Les males previsions meteorològiques han obligat al consistori a buscar una alternativa a aquest acte tradicional que serveix de tret de sortida per les festes de Nadal al municipi.

CONSULTA AQUÍ: L'agenda d'actes del Nadal 2019-2020 a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Presentació de la campanya comercial de Nadal i xocolata calenta per a tots els assistents

Així, finalment l’acte oficial de l’encesa dels llums de Nadal tindrà lloc aquest dijous: a les 17.30 hores, als Jardins de Ca la Torre de Vandellòs; i a les 18.30 hores, al pavelló cobert de l’Hospitalet de l’InfantL'acte servirà també per presentar a la ciutadania la campanya comercial 'Per Nadal, fer poble té premi'. A més, s’hi oferirà una xocolatada popular a tots els assistents.

A Vandellòs, a més, hi actuarà el grup d’acordionistes de l’Escola Municipal de Música (Catukra) i haurà minidisco; mentre que a l’Hospitalet de l’Infant hi haurà l’actuació de la banda juvenil de l’Escola Municipal de Música i la presentació del mapping de Nadal a la façana de l’Hospital del Coll de Balaguer.

L'acte d'encesa dels llums de Nadal a Vandellòs i l'Hospitalet anirà a càrrec de l’alcalde, Alfons Garcia; de la regidora de Comerç i Turisme, María José Gómez; i de la presidenta de l’Associació de Comerços de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors (ACHV), Immaculada Morera.

"📚 FORMACIÓ: Nova oferta de cursos de català a Vila-seca" "🎤AGENDA: La rumba catalana arriba a Cambrils de la mà del Festival Accents"