L'Hospitalet de l'Infant aprofundeix en el món dels ibers en el nou cicle de conferències aquest febrer

El Campus Extens de la URV, amb la col·laboració del Centre d’Estudis de l’Hospitalet i l'Ajuntament han programat tres xerrades els tres primers dilluns del mes
Les conferències tindran lloc a la Sala Ferrer Malet de la Casa de Cultura Blanca d'Anjou de l'Hospitalet de l'Infant. | cedida

El Campus Extens de la URV de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i el Centre d’Estudis de l’Hospitalet de l’Infant (CELHI), amb la col·laboració de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament, organitzen el cicle de conferències 'Febrer dels ibers', que portarà una xerrada a càrrec d'experts en la matèria els tres primers dilluns del mes (els dies 3, 10 i 17).

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Les conferències es faran totes a la mateixa hora, a les 19.30 hores, a la Sala Ferrer Malet de la Casa de la Cultura Blanca d’Anjou de l’Hospitalet de l’Infant. La conferència titulada «De vegades penso que els ibers no van exisitir: és greu doctora», a càrrec del professor de la Universitat de Barcelona, David Garcia Rubert, inaugurarà el cicle el pròxim dilluns 3 de febrer.

El 10 de febrer tindrà lloc la segona sessió, que impartirà l'arquitete Agustí Jardí i que porta per títol «El jaciment del Castellet de Banyoles». La tercera i última conferència està programada pel 17 de febrer i versarà sobre «Els banquets fastuosos dels ibers». Samuel Sardà, professor de la Universitat Rovira i Virgili, serà el responsable de tancar el cicle.

"❗ ATENCIÓ: Nou cop judicial contra l'Ajuntament de Salou, obligat a pagar 400.000€" "🔴 L'Ajuntament de Salou trenca el contracte amb Tempo després de 6 mesos de conflicte"