Cinc ferits lleus en l'incendi d'un habitatge a Salou

L'incendi tan sols ha afectat el pis on s'ha originat, el qual ha quedat completament inhabitable

 

Un total de cinc persones han resultat ferides lleus a causa de la inhalació de fum en un incendi d'un apartament a Salou. El foc s'ha iniciat la matinada d'aquest dilluns, 29 de juliol, i malgrat que s'hi han desplaçat sis dotacions dels Bombers, ha afectat un habitatge del primer pis que ha quedat inhabitable.

Cinc ferits lleus per inhalació de fum

Els Bombers han rebut a la 01:58 hores d'aquest dilluns l'avís d'un incendi que cremava des del voltant de la una de la matinada, en el primer pis d'un bloc d'apartaments de sis plantes situat al carrer Fra Juníper Serra de Salou. El foc ha causat danys materials tan sols a l'habitatge on s'ha originat, al primer pis, el qual ha quedat completament inhabitable, segons els Bombers.

La resta de l'edifici i els altres habitatges no han patit gairebé cap afectació, però els veïns han hagut de ser evacuats. Un total de quinze, ho han fet pel seu propi peu abans de l'arribada dels serveis d'emergències en veure que hi havia flames a l'edifici, i cinc d'ells han resultat ferits lleus a causa de la inhalació de fum. Diverses dotacions dels Serveis d'Emergències Mèdiques s'han traslladat al lloc i han evacuat tots els afectats a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.

L'incendi, apagat a les cinc de la matinada

Els Bombers de la Generalitat, després d'evacuar la totalitat dels afectats, han treballat en les tasques d'extinció de l'incendi i ventilació del bloc, en què hi han estat tres hores fins a les cinc de la matinada, quan s'ha declarat apagat l'incendi.

"➡Salou cedeix més espais urbans per a les persones" "🔴Roben en una platja de Cambrils i els enxampen fugint en bus"