Cinquè gos perdut que recull la Policia de Cambrils aquest agost

Les tempestes amb llamps i trons i els focs d'artifici provoquen que els animals marxin espantats i estiguin desorientats
La gosseta ha estat cuidada per un veí de la població durant el cap de setmana | Policia local de Cambrils

 

La Policia Local de Cambrils ha tornat a anunciar a les xarxes socials la troballa d'un nou cadell de gos, possiblement perdut, aquest agost i, ja en van cinc durant aquest mes d'estiu. Així doncs, es tracta d'una gosseta, la qual va ser acollida durant el cap de setmana per un veí de la població, que se la va trobar als voltants del casc antic de la població i no portava xip.

Un nou cadell de gos trobat a Cambrils

Durant aquest dilluns 20 d'agost, la Policia Local de Cambrils ha anunciat al seu perfil de Twitter la foto d'una gosseta, la qual ha estat entregada als agents municipals per un veí de la població, el qual la va cuidar i, fins que no es trobi el propietari, la tindrà a la seva propietat, segons ha assegurat la Policia Local de Cambrils a TarragonaDigital. Així doncs, des de les xarxes socials s'ha fet una crida per trobar el propietari de la gosseta, la qual té el pèl marró clar amb el morro negre.

Tanmateix, la policia cambrilenca ha recordat que està prohibit abandonar els animals, a més, que l'abandonament d'animals, entre altres mesures que estan prohibides, poden arribar fins als 20.000 euros de multa per al propietari de l'animal.

La Policia de Cambrils ha anunciat la pèrdua de 5 gossos aquest agost

Durant aquest mes d'agost, la Policia Local de Cambrils ha anunciat per les xarxes socials la troballa de 5 gossos en diferents zones de la població o que han estat entregats als agents municipals per fer la recerca dels seus propietaris. 

En aquest sentit, la policia cambrilenca va anunciar a Twitter que els propietaris d'un gos trobat a la zona del barri de la Llosa, el passat 13 d'agost, van recuperar-lo el mateix dia. A més, el mateix dia, també es va trobar un cadell de gos a Cambrils, el qual va ser trobat als voltants de l'aparcament de Les Comes de Cambrils.

Tanmateix, alguns d'aquests han estat traslladats a l'Última Llar, que són els encarregats de la recollida d'animals a Cambrils. Així doncs, segons ha pogut saber aquest mitjà, durant el mes d'agost, han estat 5 els gossos que han estat portats en aquest centre, després de la primera gestió que fa la Policia Local de Cambrils i, posteriorment, dos dels animals han estat recuperats pels seus propietaris, un cop estaven en el centre.

Tempestes i focs d'artifici, alguns dels motius de gossos perduts

Les fortes tempestes que hi ha hagut aquesta passada setmana al Camp de Tarragona han pogut estar alguns dels principals motius de la fugida de gossos al territori. Així doncs, segons explica el responsable d'Última Llar a aquest diari, els llamps i trons espanten els gossos i aquests s'escapen del seu lloc i, posteriorment, se'ls troben desorientats.

Així doncs, també asseguren que un dels altres motius són els focs d'artifici, que, com les tempestes, causen els mateixos efectes en els animals.

"ATENCIÓ: Un tall en el subministrament d'aigua afectarà 109 abonats a Cambrils" "VÍDEO: Tensió i crits a Salou contra un bus d'Òmnium pels «presos polítics»"