Concert solidari de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya al Teatre Auditori de Salou

L'actuaci贸, aquest divendres 3 de gener, comptar脿 amb peces de Txaikovsky, Beethoven o Brahms, i s'emmarca en la campanya Cap Nen Sense Joguina
Imatge d'arxiu d'un assaig de la JONC. | Cedida

La Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC) actuar脿 aquest divendres, 3 de gener, al Teatre Auditori de Salou (TAS). El concert, que s'iniciar脿 a les 20 hores, 茅s solidari i s'emmarca dins de la campanya Cap Nen Sense Joguina, una iniciativa de SER Catalunya amb Creu Roja Joventut.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les not铆cies de la teva poblaci贸 i de tot Tarragona, gratis al teu m貌bil. Fes clic aqu铆!

Entrada gratu茂ta amb la donaci贸 d'una joguina nova

L鈥檈ntrada ser脿 gratu茂ta amb invitaci贸, la qual es podr脿 obtenir a l鈥檕ficina de l鈥櫭rea de Serveis Culturals de l鈥橝juntament de Salou (situada al passad铆s del TAS), de dilluns a divendres, de 10 a 14 hores, excepte dies festius. L鈥檃dquisici贸 de la invitaci贸 va condicionada al lliurament d鈥檜na joguina nova, no b猫l路lica i no sexista, que s鈥檈ntregar脿 el mateix dia del concert juntament amb la invitaci贸.

Imatge de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC) | Cedida

Un total de 7 peces conformaran el concert al TAS: Romeu i Julieta, de Txaikovsky; la 1a Simfonia, de G. Mahler; la Simfonia concertant per a viol铆 i viola, de Mozart; Peer Gynt 2a suite, de E. Grieg; la 7a simfonia, de Beethoven; el Vals Trist, de Sibelius; i el Doble concert per a viol铆 i violoncel, de Brahms.

Dissabte, gran gala final de Cap Nen Sense Joguina a Reus

Aquest concert t茅 lloc dins del marc de la campanya solid脿ria Cap Nen Sense Joguina, que culminar脿 el pr貌xim dissabte, 4 de gener, a partir de les 19 h, amb la Gran Gala Final de la campanya, la qual tindr脿 lloc al Teatre Fortuny de Reus. La gala consistir脿 en un programa de r脿dio-espectacle en directe, que comptar脿 amb la col路laboraci贸 especial de Porto Bello, Joan Masd茅u, Miquel Moya, Maria Jacobs, els alumnes de Teatre Musical del Buenafuente鈥檚 Actors i el grup de Fagotistes del Conservatori de M煤sica de Vila-seca.

El regidor de Serveis Culturals de l'Ajuntament de Salou, Xavier Montal脿, ha destacat que 芦ja 茅s tradici贸 que la JONC actu茂 a Salou per Nadal, i, tenint en compte que 茅s un concert que desperta molt d鈥檌nter猫s per la seva qualitat, vam pensar que seria una bona idea canalitzar aquesta campanya solid脿ria a trav茅s d鈥檃quest espectacle de caire festiu禄.

"馃弮 Amb l'arribada del 2020, torna la cursa Crema Torrons a Miami Platja!" "馃敶 Una banda criminal de lladres de Salou, a judici"