El Cor Scherzo arriba a l'Auditori Josep Carreras de Vila-Seca

El pròxim divendres 15 de febrer s'oferirà el concert 'Viatjant a l'Est'

El concert tindrà lloc a l'auditori Josep Carreras de Vila-seca, | cedida
 

El pròxim divendres 15 de febrer tindrà lloc el concert 'Viatjant a l'est' a l'Auditori Josep Carreras de Vila-Seca. El Cor Scherzo serà l'encarregat de donar vida a aquesta jornada musical que, sota la direcció de Jordi Casas i amb l'acompanyament de piano de Karina Azivova, transportaran a tots els seus assistents a l'est d'Europa. 

S'oferirà música per a piano sol i per a piano amb cor femení, escrita per grans compositors de l'est d'Europa, els quals inspiren al nom d'aquest concert. Dvorák, Tchaikowsky, Rachmaninoff, Prokofiev, Kodaly i Lutoslawsky són els compositors de les peces que s'interpretaran durant la jornada musical d'aquest divendres. Pel que fa a la part vocal, s'ha de fer esment del programa interpretat dels Duets de Moravia, op. 32, d'Antonin Dvorak, i els Sis cors, op. 15 de Sergei Rachmaninoff.

La naturalesa del Cor Scherzo, una agrupació vocal femenina

La majoria de les seves integrants es dediquen de manera professional al món de la música, essent la docència el seu focus principal. Un cor on només s'escolten veus femenines, totes elles de la ciutat natal de l'agrupació, Vila-Seca. Enriqueta Tarrés, Mercè Obiol o Maria Teresa Garrigosa són alguns dels noms de les professores encarregades de dirigir a aquest cor.

Han actuat arreu del territori català i, a més, han guanyat diversos premis com el '1r Premi i Medalla d'Or del II Concurs Internacional de Cant Coral Orlando di Lasso' a Roma, o el 1r Premi i Medalla d'Oro en el III Concurs Internacional de Canto Coral «Europa i els seus cants». Han estat dirigides per diversos professionals, però en l'actualitat són Sílvia Gil-Pérez i Jordi Casas —com a convidat— els encarregats de dirigir al Cor Scherzo.

Com comprar entrades

Les entrades es poden comprar amb antelació a la secretaria del Conservatori o online a través del següent enllaç. Pels que prefereixin adquirir-les el mateix dia, ho podran fer des d'una hora abans a l'inici del concert al vestíbul de l'Auditori Josep Carreras.

"En marxa el III Premi Dr. Saladié-Roig sobre la història de l'Hospitalet de l'Infant" "Podem Cambrils es presentarà a les eleccions municipals amb llista pròpia"