Crema completament la cinquena planta d'un edifici de Salou

Els fets han afectat a un edifici del carrer Rodríguez Pomatta
Cremat completament el 5è pis d'un edifici situat al carrer Rodríguez Pomatta de Salou | Bombers

 

Els Bombers de la Generalitat han treballat en un incendi en un habitatge a Salou. El servei d'emergències ha rebut l'avís a les deu en punt del matí, quan havia començat a cremar la cinquena planta d'un edifici de sis al carrer Rodríguez Pomatta del municipi de la Costa Daurada.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Els Bombers han treballat amb cinc dotacions per treballar en l'incendi. Per poder extingir el foc ho han fet des de l'exterior de l'edifici amb l'ajuda de l'autoescala, fet que ha permès als bombers aturar la propagació vertical al pis superior, però ha cremat completament la planta afectada. 

Afortunadament, segons informa bombers, no hi ha hagut ferits i han donat per extingit l'incendi als voltants de tres quarts d'onze del matí. En revisar l'estat de l'edifici on s'ha originat el foc, l'arquitecte municipal ha informat que no hi ha hagut danys en l'estructura a causa de l'incendi.

"ATENCIÓ: S'instal·laran càmeres de vigilància de vehicles a Cambrils" "🔴 ÚLTIMA HORA: Sorpresa a Cambrils amb un nou pacte de govern!"