La cursa de Sant Silvestre a l'Hospitalet de l'Infant recaptarà fons per lluitar contra el càncer

Els diners que es recaptin es destinaran a la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i les Terres de l'Ebre

 

La tradicional cursa nadalenca de Sant Silvestre torna un any més a l'Hospitalet de l'Infant amb el seu vessant més solidari. El 23 de desembre es durà a terme la cursa amb l'objectiu de recaptar fons per la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre. La VII Cursa de Sant Silvestre de l'Hospitalet de l'Infant s'iniciarà a les 11 hores del matí i es requereix inscripció prèvia.

La cursa de Nadal més solidària a l'Hospitalet de l'Infant

La cursa més nadalenca de l'any de l'Hospitalet de l'Infant té un objectiu solidari. Organitzada per l'àrea d'Esports de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, aquesta cursa es porta a cap amb benefici per la lluita contra el Càncer a les Comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre. Com ja es va fer l'any passat, la inscripció a la cursa tindrà un cost d'un euro que anirà destinat a la recaptació solidària.

Imatge d'una cursa popular al'Hospitalet de l'Infant | Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

 

4.000 metres de cursa

El recorregut serà de 4.000 metres que es faran dues voltes a un circuit de 2.000 metres. El punt d'arribada i sortida serà a la plaça de Berenguer d'Entrença i hi podran participar totes les categories possibles. A més, es proclamaran cinc guanyadors els quals se'ls-hi donarà un trofeu a cadascun. D'altra banda, també es premiarà al primer atleta masculí local i a la primera corredora en categoria femenina que passin la línia de meta.

Els beneficis es destinaran a Lliga contra el Càncer

Per aquesta cursa és necessària una inscripció prèvia a partir del web www.tretzesports.org o bé, el mateix dia de la prova en el moment que es recullen els dorsals. Aquesta cursa ja va tenir molt bona rebuda l'any passat amb unes 400 persones inscrites. Enguany es destinaran els beneficis a la millora de les persones malaltes d'oncologia, així com per aquelles activitats de prevenció del càncer.

En aquesta línia, la regidora d'Esports de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, va tronar a signar el conveni amb la Lliga contra el Càncer del Camp de Tarragona. Per tant amb aquest nou conveni es van comprometre a cobrar la inscripció de la cursa i destinar els diners a la Lliga.

"Miami Platja convertirà la Pista d'Estiu en un equipament esportiu a l'aire lliure" "ATENCIÓ: Atropellen un ciclista a Vila-seca"