Comencen les inscripcions per als cursos de català de l'Hospitalet de l'Infant

Les matrícules es faran els dies 19 i 20 de desembre a la Sala Ferrer Malet de la Casa de Cultura Blanca d’Anjou de l’Hospitalet de l'Infant

 

Els cursos de català que l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i el Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus Miquel Ventura arriben aquesta setmana a la seva fi. Enguany, en ser trimestrals, els cursos tanquen abans i el pròxim dimarts, 18 de desembre, de 15.00 hores a 20.00 hores, ja es podran formalitzar les inscripcions dels antics alumnes per a les classes del segon trimestre, que s’impartiran també a les Escoles Àster. Els dies 19 i 20 de desembre, de 16.00 hores a 20.00 hores, s’han reservat per a l’alumnat nou i els tràmits es faran a la Sala Ferrer Malet de la Casa de Cultura Blanca d’Anjou, al carrer de les Escoles número 12 de l’Hospitalet de l’Infant.

Els cursos del primer trimestre acaben avui dijous, 13 de desembre

Els cursos que van començar al mes de setembre, català Bàsic 1, Bàsic 2 i Suficiència 2, acaben avui dijous, 13 de desembre, amb el sorteig d’un joc que ha cedit la Papereria Cèlia de Vandellòs, que participa en la campanya «I tu, jugues en català?», per impulsar el joc en la nostra llengua.

Aquests tres cursos tindran continuïtat de gener a març, amb les lliçons de Bàsic 2 (B2), dimarts i dijous de 15.00 hores a 17.00 hores; Suficiència 3 (S3), dimarts i dijous de 17.15 hores a 19.15 hores, i Bàsic 3 (B3), dimarts i dijous de 19.15 hores a 21.15 hores. L’alumnat que es matriculi als cursos B3 o S3 podrà obtenir, si supera l’examen final del mes de març, la certificació oficial de Bàsic 3 (A2) i de Suficiència 3 (C1).

Les inscripcions seguiran obertes els dies 8 i 10 de gener

A més, durant els pròxims dies d’inscripció també es faran proves de col·locació a les persones que estiguin interessades a millorar el seu nivell de català però que no saben ben bé quin és el curs que els correspon. La inscripció a les classes del CNL de l’Àrea de Reus seguiran els dies 8 i 10 de gener de 2019, de 14.45 hores a 21.30 hores, coincidint amb l’inici del segon trimestre, a les antigues Escoles Àster de l'Hospitalet de l'Infant.

RELACIONAT | Jocs i joguines en català, una campanya per a la normalització lingüística

"La regidora Ana López, elegida alcaldable del PSC a Cambrils" "AGENDA: Tots els actes de Nadal a Vila-seca aquest 2018!"