NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!

Demanen 16 anys de presó per a l'acusat d'apunyalar tres joves a l'exterior d'una discoteca de Salou

Els fets es van produir durant la matinada del 29 d'agost de 2018

El fiscal demana fins a 16 anys de presó per a un jove empresonat de forma preventiva per haver apunyalat, presumptament, altres joves a l’exterior de la discoteca Tropical Salou. L’implicat, alhora, també hauria colpejat una noia dins del local d’oci nocturn.

Els fets, concretament, es van produir durant la matinada del 29 d’agost de 2018, quan l’acusat, el seu cosí i un amic van molestar una noia de la discoteca. Ella va queixar-se, protestant pels fets, i va rebre un cop de puny a la cara per part dels nois. Unes amigues de la jove, que era menor d’edat, van acudir a socórrer-la i també van rebre cops i puntades de peu.

Finalment, la seguretat del local va expulsar els tres suposats agressors. A l’exterior de l’establiment, però, hi havia dos amics de les noies que els van recriminar els fets, cosa que va desencadenar una baralla. L’acusat va atacar a tres joves i, qui va resultar ferit més greu, va rebre fins a set ganivetades a l’esquena i al costat del tors. També en va sortir ferit un altre noi i, finalment, el mateix agressor va rebre una ganivetada a la cama.

Temptativa d'homicidi

El fiscal acusa ara l'individu d’un delicte de temptativa d’homicidi per la primera de les tres agressions i demana, en aquest cas, una condemna de vuit anys, que no pugui apropar-se a menys de 200 metres de la víctima, ni comunicar-s’hi durant 15 anys, i el pagament d’una indemnització d’11.000 euros per les ferides sofertes i altres 22.000 euros per les seqüeles.

També l’acusa dels delictes de lesions amb arma pels altres dos atacs i demana quatre anys de presó més per cadascun dels fets, una ordre d’allunyament de 200 metres durant vuit anys i indemnitzacions de 42.000 i 14.000 euros, respectivament, entre lesions i seqüeles.

També et pot interessar

"👷 L'Ajuntament de Salou contracta 10 persones aturades en risc d'exclusió" "🛣 ❗Aixequen els peatges de l'AP-7 entre Vila-seca-Salou i Alacant"