El jutge ordena desallotjar els clients i propietaris del Càmping Baix Camp de Cambrils

El negoci arrossegaria un deute des de fa anys
Imatge del les intal·lacions del Càmping Baix Camp de Cambrils. | Càmping Baix Camp

 

Els campistes i els propietaris del Càmping Baix Camp de Cambrils van haver de ser desallotjats per ordre judicial aquest divendres. Segons informa el ‘Diari de Tarragona’, a les deu del matí la jutge, els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana van desplaçar-se fins al càmping, on els turistes i els propietaris havien de marxar en un termini de mitja hora. De fet, els propietaris del negoci feia 40 anys que hi vivien i alguns clients i turistes van haver d’ajudar-los a treure les seves pertinences. El desallotjament es va acabar allargant durant tres hores.

El restaurant podrà seguir obert, de moment

Tot i indica que el motiu del desallotjament és un deute que el negoci arrossega des de fa anys. Ara, el Càmping Baix Camp tindrà uns nous propietaris que hauran de decidir si continuen amb l’activitat. De moment, però, el restaurant continuarà obert, gràcies a un acord amb els nous propietaris amb el qual l’establiment de restauració podrà seguir, de moment, amb la seva activitat. Els clients que s’hi estaven allotjant fins aquest divendres, encara podran tornar-hi per acabar de recollir les seves coses.

El futur del càmping, en mans dels nous propietaris

El Càmping Baix Camp, ubicat camí de Calvet Barrenys, està situat a Vilafortuny, a 3 quilòmetres de Cambrils i a 4 de Salou. Aquest càmping és conegut per oferir un entorn familiar i tranquil, en tenir una superfície petita, i és així com el definien els clients que s’hi havia allotjat. Té zona d’acampada, per a caravanes, i també una desena de bungalows, a més de piscina i una zona de parc infantil. A l’estiu hi treballen una vintena de persones, i Ara, els nous propietaris hauran de decidir el futur del Càmping Baix Camp, ja que les instal·lacions per acampar s’han tancat, malgrat que el restaurant pugui seguir en funcionament.

"El nou passeig de Charles Darwin de Cambrils, a bon ritme" "Cambrils engega un nou taller d'educació emocional per a joves"