Desmantellen una plantació de marihuana en un xalet de Miami Platja

És la tercera actuació que es practica en segones residències del municipi aquest any
Desmantellen una plantació de marihuana en un xalet de Miami Platja | Guàrdia Civil

 

La Guàrdia Civil i la Policia Local de Mont-roig del Camp van desmantellar dijous una plantació amb 170 plantes de marihuana en un xalet de Miami Platja i en van detenir els responsables, dos veïns de Barcelona de 25 anys.

Segons informa l’institut armat, aquesta és la tercera actuació de les mateixes característiques que fan, des de principi d’any, en segones residències del nucli costaner. En aquest cas, l’habitatge era propietat del pare d’un dels detinguts i s’hi havia fet una escomesa elèctrica doble per alimentar l’elevada demanda energètica de la plantació.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

El dispositiu conjunt a l'interior de l'habitatge va permetre descobrir 173 plantes de marihuana en estat de floració, 100 grams de cabdells de marihuana i sistemes de ventilació, d’il·luminació i de control de temperatura i humitat. 

Els dos joves que s’encarregaven de la plantació van quedar detinguts pels suposats delictes de tràfic de drogues i defraudació del fluid elèctric, i posats a disposició del jutjat de guàrdia de Reus.

Un pis amb més de 1.300 plantes a Miami Platja

Amb un operatiu com el d'aquest dijous, van desmantellar la setmana passada un habitatge de Miami Platja on hi havia gairebé 1.400 plantes de marihuana, a més de cabdells assecant-se, així com diversos sistemes de ventilació, il·luminació i control de temperatura i humitat per al cultiu. 

L'immoble on es va trobar la plantació havia estat llogat a principis d'any per cultivar intensivament. La persona responsable va ser detinguda, quedant el material intervingut i l'habitatge precintat. 

També et pot interessar:

"❗ATENCIÓ: Jutgen un exregidor de Cambrils apropiar-se d'uns 100.000€ del municipi" "El servei de Salvament i Socorrisme es desplega a la costa de Salou"