La Policia de Cambrils deté un home que tenia una ordre de cerca mentre buscava cases per robar a la Llosa

La Policia Local va identificar el sospitós gràcies a l'avís d'un veí i va comprovar que tenia diversos antecedents i que li constava una ordre de cerca i detenció del Jutjat de Tortosa

 

Jornada fructífera la d'aquest dimecres, 9 d'octubre, a la Policia Local de Cambrils, amb dues actuacions preventives que es van saldar amb un detingut i un denunciat. La presència de dos homes sospitosos en dos punts diferents de la ciutat va acabar amb un home entre reixes, que tenia pendent una ordre de cerca i detenció a les Terres de l'Ebre, i la intervenció d'un vehicle de matrícula francesa que portava la documentació falsificada.

La primera operació va tenir lloc poc abans de les 12 del migdia al barri de la Llosa. La Policia Local va rebre l'avís d'un veí que havia observat un home que estava vigilant les cases des del seu BMW amb actitud sospitosa. Una patrulla es va atansar fins al carrer de Manuel Hidalgo i va identificar el sospitós, un home de 46 anys i de nacionalitat portuguesa. Els agents van comprovar que tenia diversos antecedents policials i que, a més, li constava una ordre de cerca i detenció dictada pel Jutjat de Tortosa. El van arrestar i posar a disposició del jutjat.

Enxampat conduint amb la documentació falsificada pel centre de Cambrils

En la segona actuació, que va tenir lloc cap a les 4.30 de la tarda, una patrulla de la Policia Local va detectar la presència sospitosa d'un vehicle Peugeot, amb matrícula francesa, a l'avinguda de l'Horta de Santa Maria. Els agents van demanar la documentació al conductor i van comprovar que era falsificada. Tot seguit, van intervenir el turisme i van obrir diligències penals contra el propietari, veí del País Basc francès, per un suposat delicte de falsificació documental.

"💰 ATENCIÓ: La important pujada d'impostos que l'Ajuntament de Salou vol fer el 2020" "🗓 CAMBRILS: Cap de setmana de portes obertes a la vil·la romana de la Llosa"