Detingut per robar en un comerç de Cambrils i intentar fugir

La Policia Local de Cambrils també va localitzar dues persones capturant caderneres amb xarxes
La Policia Local de Cambrils va detenir una persona per furt | Cedida

 

Matí mogut el viscut aquest dilluns, 23 de setembre, per la Policia Local de Cambrils. A primera hora, la Patrulla Verda ha localitzat dues persones que capturaven caderneres amb xarxes i al migdia han detingut una persona per furt en un comerç cambrilenc. 

Denunciats per un delicte contra el medi ambient

A tres quarts de vuit del matí del dilluns, la Patrulla Verda de la Policia Local de Cambrils ha localitzat a la partida Campasos dues persones, veïns de Reus i Cambrils, quan capturaven caderneres amb xarxes. Els agents de la policia cambrilenca ha denunciat als dos furtius i ha obert un atestat per un delicte contra el medi ambient. A més, també se'ls ha intervingut tots els estris utilitzats per capturar les aus, així com una arma d'airsoft. 

Roba un mòbil i intenta fugir

Després de la denúncia d'aquest dilluns al matí, la Policia Local de Cambrils ha rebut l'alerta per un furt en un comerç de l'avinguda Diputació del municipi de la Costa Daurada a les dotze del migdia. El lladre, veí de Cambrils, ha sortit ràpidament de la botiga en sostreure un telèfon mòbil i ha intentat fugir amb el seu vehicle. Els agents han aconseguit enxampar-lo i l'han detingut per un delicte de furt i, a més, se li ha intervingut el seu vehicle. 

"❗ HEROI: Un surfista salva la vida d'un home a la platja de la Pineda" "🔴 VILA-SECA: Inversió de 70.000€ per millorar camins rurals"