Detinguts per robar en diverses botigues de Cambrils

Els objectes ja han sigut retornats als seus propietaris

La Policia Local de Cambrils ha detingut els autors de diversos furts en comerços de Cambrils. Durant tot el dia d'aquest dimecres, 22 d'agost, els lladre van estar cometent els furts, robant diversos objectes de botigues ubicades a la zona del Port de Cambrils. Els objectes que van furtar són dues bicicletes, un patinet elèctric, diverses xancletes, un casc de bicicleta, una gorra, una bossa de mà, ulleres de sol i alguna peça de roba. 

Segons ha informat la Policia Local de Cambrils a través del seu compte de Twitter, els autors dels furts van ser detinguts. A més, els objectes van ser recuperats i ja han sigut retornats als seus propietaris, és a dir, diversos comerços del passeig marítim de Cambrils, el passeig de les Palmeres, l'avinguda de la Diputació i el Port. 

Un helicòpter sobrevola aquest dimarts la platja de la Llosa a la recerca d'un cos estrany 

Precisament, el vespre d'aquest dimarts va ser mogut a la zona marítima de Cambrils. Un helicòpter de Salvament Marítim va estar sobrevolant la platja de la Llosa aixecant molta expectació. Segons va informar el Sistema d'Emergències Mèdiques, els serveis d'emergència van rebre l'avís d'una persona que havia vist el que podria ser un banyista fent senyals d'auxili. Es va activar el protocol de recerca i l'helicòpter, amb un focus de llum, va sobrevolar el mar cambrilenc durant aproximadament mitja hora. Finalment, la recerca va ser en va i es va determinar que es tractava d'una falsa alarma. 

Malgrat que finalment no es va tractar de cap cas d'ofegament a la platja de la Llosa de Cambrils, els ciutatans i turistes que passejaven el vespre d'aquest dimarts per la zona van seguir tot el succés amb molta expectació, esperant rebre alguna notícia sobre què estava passant realment. 

"Vandellòs i l'Hospitalet fa el primer pas per a la creació d'un parc subaquàtic" "Vila-seca en Comú impulsa l'ús responsable del plàstic"