NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!

Vila-seca commemora el Dia de les Dones amb activitats per a totes les edats i una manifestació feminista

El diumenge 8 de març tindrà lloc una manifestació pels carrers de la vila que acabarà amb un vermut solidari a la plaça de l'Església

Des d'aquest dijous 5 de març, Vila-seca celebrarà el Dia Internacional de les Dones amb diversos actes per reivindicar el paper de la dona i combatre les desigualtats que estan adreçats a totes les franges d'edat. Un any més, pel 8 de març, amb motiu del Dia de les Dones, s’ha convocat una manifestació per la vaga feminista del 8M, que es concentrarà a la plaça dels Països Catalans a les 11.30 hores i que i arribarà fins a la plaça de l’Església, on es farà, en acabar, un vermut solidari.

Representació de teatre, presentació d'un llibre i una exposició a la Biblioteca, els primers actes

Els actes, però, començaran aquest dijous 5 de març a l’Auditori Josep Carreras, amb la representació de l’obra de teatre 'Cartes per la igualtat' per a alumnes de secundària. El divendres 6 de març hi haurà la presentació del llibre 'Sempre han parlat per nosaltres' de Najat El Hachmi, al Centre Cívic i Cultural el Colomí. A més, el dissabte dia 7, a les 12 del migdia, s'inaugurarà l’exposició 'La lluita per l’oportunitat de viure', que es podrà visitar fins al 14 de març a la Biblioteca Municipal.

El mateix dissabte 7 de març tindrà lloc el dinar del Dia Internacional de les Dones a la Pineda. Ja a la tarda, a partir de les 18 hores, es farà l’acte institucional, amb la lectura del manifest a l’Auditori Josep Carreras. A continuació tindrà lloc l’activitat 'Cor de dones' amb la participació de totes les dones vila-secanes que s’inscriguin per a cantar juntes i escoltar música.

La programació continuarà el dimecres 11 de març amb el taller de cuina Sant Josep al Centre Cívic i Cultural el Colomí i el taller de defensa femenina al Centre Cívic i Cultural de la Plana. L’endemà dijous hi haurà Balls en línia al Centre Cívic i Cultural el Colomí; una projecció de curtmetratges a la Pineda el divendres 13 de març.

Taller d'empoderament i lideratge per a dones, cada dilluns i dimecres

Finalment, el 18 de març engegarà el taller 'Empoderament i lideratge d’una mateixa', que s'impartirà cada dilluns i dimecres a les 19.30 hores, fins al 29 d’abril, al Centre Municipal de Formació i Ocupació Antic Hospital.

"✏ PREINSCRIPCIÓ 2020-21: Creen un espai per conèixer totes les escoles de Cambrils" "🚅⚠ ACTUALITZACIÓ: Ja tornen a circular els trens entre PortAventura i Tarragona"