Diversos edificis municipals de Vandellòs s'escalfaran amb biomassa

També s'instal·larà fibra òptica a l'Hospitalet de l'infant i s'actualitzaran les nomenclatures dels carrers
Imatge del ple municipal d'ahir dijous 20 de desembre. | Cedida

 

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant instal·larà un sistema de caldera a través de biomassa. Aquest servei serà beneficiari diversos edificis públics com a l'Ajuntament de Vandellòs, a l'edifici on se situa el consultori mèdic i a la residència i centre de dia per a la gent gran. Aquest projecte va ser aprovat pel passat ple de l'ajuntament entre altres iniciatives.

El municipi de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant té una extensió de 102,7 quilòmetres quadrats. | Turisme de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

 

Diversos equipaments seran escalfats amb biomassa

Diversos edificis municipals tindran una xarxa de calor amb caldera de biomassa, que amb un pressupost de 119.285,55 euros s'espera que es realitzi l'any vinent. El 50% del cost d'aquest projecte anirà a càrrec del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i l'altra meitat serà finançada per la Diputació de Tarragona i l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

Actualització de les nomenclatures del carrer

D'altra banda, també es va aprovar el canvi de nomenclatura dels carrers per ser més actuals. PDeCat es va abstenir en aquest projecte, però la documentació se sotmetrà a informació pública perquè aquells qui ho troben oportú puguin presentar al·legacions. A les vies públiques del municipi s'instal·larà un nou model de placa adaptada a la nova imatge corporativa de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

Platja de l'Arenal de l'Hospitalet de l'Infant. | Cedida.

 

L''Hospitalet de l'Infant tindà fibra òptica

A més, en el pròxim any el municipi de l'Hospitalet de l'Infant tindrà fibra òptica. Al darrer ple també es va acordar que el consistori avalaria a l'empresa municipal IDETSA, perquè demanés un préstec amb l'objectiu de seguir amb la tercera fase de desplegament de fibra òptica. Aquest projecte abastarà la zona entre el Teatre Auditori i l'Arenal. 

En contra de la venda d'armes

A l'última sessió de ple de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, també es va aprovar una moció que no es vendrien armes i que seria presentada a la Presidència i Vicepresidència del Govern Espanyol. Aquesta proposta va ser presentada per OXFAM Intermón en relació a la venda d'armes a l'Aràbia Saudita.

"Salou millorarà l’accessibilitat al tanatori municipal" "BONES NOTÍCIES: Arriba la connexió a internet de banda ampla al Cap de Salou"