NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!

Enderrocaran una casa de Vilafortuny per ampliar la vorera de l'avinguda Diputació

L'Ajuntament va fer una expropiació forçosa de la casa, que no compleix la normativa urbanística

L'avinguda de la Diputació vertebra el litoral de Cambrils des del Club Nàutic fins al límit de terme amb Salou. Uns 5 kilòmetres de carrer que el converteixen en una via imprescindible per a la mobilitat entre els barris de Llevant i el centre de Cambrils, especialment en els mesos d'estiu. El pas dels anys ha provocat que l'avinguda tingui moltes mancances i l'Ajuntament de Cambrils té sobre la taula iniciar la modernització de l'avinguda aquest mateix mandat. Es tracta d'una de les obres fixades com a prioritàries dins del Pla d'Acció Municipal pels pròxims quatre anys. Abans, però, l'Ajuntament millorarà un petit tram d'aquesta via al nucli de Vilafortuny enderrocant una casa per tal d'ampliar la vorera.

L'objectiu, ampliar la vorera i alinear-la amb la resta d'avinguda

Es tracta d'una casa unifamiliar de dues plantes que es troba a l'altura del número 186, a la cantonada amb el carrer Andròmeda. L'habitatge es troba fora d'ordenament i ocupa part de la via pública, la qual cosa provoca que la vorera que toca la façana de la casa tingui unes dimensions menors i que no estigui alineada amb la resta d'avinguda. Per tal de regularitzar la situació, l'Ajuntament va procedir a fer una expropiació forçosa de la casa i, ara, ha licitat les obres per enderrocar-la.

En concret, la finca ocupa una superfície de poc més de 90 metres quadrats. L'actuació, pressupostada en uns 18.600 euros, consistirà a enderrocar l'edifici, adequar els terrenys i els acabats de les edificacions veïnes, així com fer el tancament del solar. Posteriorment, es redactarà un nou projecte per urbanitzar o enjardinament d'aquest tram d'avinguda. D'acord amb el projecte que han redactat des del departament d'Urbanisme del consistori, les obres duraran al voltant d'un mes i hauran d'estar enllestides abans del 15 de juny.

"🚺✊ 8M: Manifestació feminista a Vila-seca amb motiu del Dia Internacional de les Dones" "✏ PREINSCRIPCIÓ 2020-21: Creen un espai per conèixer totes les escoles de Cambrils"