Salou rep les obres guardonades a la XXV Biennal Internacional de Fotografia de l鈥橢sport

Aquest divendres, 8 de novembre, s'inaugurar脿 la nova exposici贸 de fotografia a la Torre Vella amb un recull de 47 instant脿nies esportives
Una de les imatges seleccionades dins de la Biennal Internacional de Fotografia de l鈥橢sport FOTOSPORT 2018. | Keith Elgin

La Torre Vella de Salou acull a partir d'aquest divendres, 8 de novembre, l鈥檈xposici贸 XXV Biennal Internacional de Fotografia de l鈥橢sport FOTOSPORT 2018, que recull una tria de 47 obres guardonades de la darrera edici贸 del concurs que organitza el Club Nataci贸 Reus Ploms. En aquesta 25a edici贸, hi han participat 129 artistes, provinents de 32 pa茂sos, que han presentat un total de 1.599 fotografies relacionades amb el m贸n esportiu.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les not铆cies de la teva poblaci贸 i de tot Tarragona, gratis al teu m貌bil. Fes clic aqu铆!

Aquesta 煤ltima convocat貌ria ha coincidit amb l鈥橝ny del Centenari del Ploms, aix铆 com l鈥橝ny de la Copa del M贸n de Futbol R煤ssia 2018. La mostra inclou instant脿nies fotogr脿fiques de l鈥櫭爉bit esportiu, en el sentit m茅s ampli, en les categories monocrom, en color, esport infantil, esport femen铆 i XVII Jocs del Mediterrani Tarragona 2018. La mostra s'inaugurar脿 aquest divendres, a les 19 hores, i romandr脿 a la Torre Vella fins el dia 14 de desembre de 2019.

La Federaci贸 Internacional de l鈥橝rt Fotogr脿fic, FIAP, va atorgar al Club Nataci贸 Reus Ploms la Plaqueta de Plata FIAP com a reconeixement per la organitzaci贸 continuada durant vint edicions, quaranta anys, de les Biennals Internacionals de l鈥橢sport, Fotosport, sota el seu reconeixement. El comissari de Fotosport, del Club Nataci贸 Reus Ploms, 茅s Josep Maria Casanoves Dolcet (artista de la FIAP, Excel路l猫ncia per serveis prestats de la FIAP, EsFIAP). 

El jurat de la XXV Biennal Internacional de Fotografia de l鈥橢sport FOTOSPORT 2018 estava format per Joan Burgu猫s (AFIAP; Excel路l猫ncia Honor脿ria de la FIAP, HonEFIAP; Vice-President FIAP; President de la Federaci贸 Andorrana de Fotografia, FAF, Andorra); Jos茅 Antonio Andr茅s (Excel路l猫ncia de la FIAP, EsFIAP, President de la Federaci贸 Catalana de Fotografia, Catalunya); Gr脿cia de la Hoz (Mestre de la FIAP, Catalunya); i Josep Maria Casanoves, secretari del jurat.

La mostra de la Torre Vella es podr脿 visitar fins el dia 14 de desembre de 2019, en horari de 18 a 20 hores, de dilluns a dissabte.

"馃槺馃捀La fallida de Thomas Cook deixa un deute milionari als hotels de la Costa Daurada" "鉂桝TENCI脫: Salta d'un cotxe en marxa a Cambrils"