Un home, ferit greu després de ser apunyalat a Cambrils

L'home està ingressat a l'Hospital Sant Joan de Reus
Un cotxe dels Mossos d'Esquadra, en una imatge d'arxiu. | TarragonaDigital.com

 

Els Mossos d'Esquadra investiguen una agressió amb arma blanca que ha tingut lloc la matinada d'aquest dimarts, 18 de juliol. Aquesta nit, un home ferit s'ha presentat a la comissaria dels Mossos de Cambrils assegurant que una persona l'havia apunyalat a la cama i al tors. El ferit, de nacionalitat francesa, ha sigut traslladat a l'Hospital Sant Joan de Reus, on ha sigut atès pel personal mèdic. Segons han informat els Mossos d'Esquadra, l'home s'ha presentat personalment a la comissaria dels Mossos de Cambrils, i ha assegurat que l'havien apunyalat a la cama i al cos a la localitat de l'Ametlla de Mar.

L'home ha explicat que l'havien apunyalat a l'Ametlla de Mar

La víctima ha explicat en francès als agents de la comissaria cambrilenca que ha vingut caminant des del lloc on l'han apunyalat. Tot i això, l'home assegura que els fets han tingut lloc a la localitat de l'Ametlla de Mar, a més de 30 quilòmetres de distància de Cambrils i a on també hi ha una comissaria dels Mossos d'Esquadra. Davant d'aquesta confusa declaració, els Mossos d'Esquadra han iniciat la investigació sobre l'agressió. 

 

El ferit està greu a l'Hospital Sant Joan però no es tem per la seva vida

Finalment, l'home va ser traslladat en una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques a l'Hospital Sant Joan de Reus, on ha sigut atès de les ferides causades per l'arma blanca. L'home es troba ferit de caràcter greu però no està crític ni es tem per la seva vida. Quan l'estat de salut de l'home millori, els Mossos d'Esquadra podran tornar a prendre-li declaració per tal d'esclarir què ha passat exactament. Així, es podrà saber si l'agressió ha tingut lloc a l'Ametlla de Mar o bé a Cambrils, donat el fet que l'home assegura haver arribat caminant des del lloc on l'havien ferit. 

"ALERTA: Tota la veritat sobre la falsa oferta de PortAventura per Internet" "Salou destina 114.000 euros a ajuts per a les despeses de llum, aigua i gas"