Un tall en el subministrament d'aigua afectarà 109 abonats a Cambrils durant 2 hores

L'empresa que gestiona el servei d'aigües va localitzar una fuga i aquest dimarts realitzarà la intervenció
Els talls estan programats als carrers Francesc Pérez Dolç, Jaume Ferran, Joan Maragall i Anel Clavé de Cambrils | Google Maps

 

Durant el pròxim dimarts, 21 d'agost, es tallarà el subministrament d'aigua potable en alguns carrers del municipi de Cambrils, el qual afectarà 109 abonats. En aquest cas, es veuran afectats els carrers de Francesc Pérez Dolç, Jaume Ferran, Joan Maragall i Anselm Clavé. A més, la companyia d'aigua que gestiona aquest servei, Comaigua, la qual realitzarà les intervencions, ha informat que l'horari estimat de suspensió serà des de les 10 del matí fins a les 12.

Els talls de subministrament d'aigua afectaran 109 abonats

La companyia d'aigües que gestiona aquest servei a Cambrils, Comaigua, té previst fer una intervenció dins del municipi de la Costa Daurada, ja que s'ha trobat una fuga en un dels carrers de la població.

En aquest cas, s'ha localitzat una fuita d'aigua en el número 18-20 del carrer Francesc Pérez Dolç del municipi. En conseqüència de l'incident, també es veurà afectat el subministrament d'aigua potable als carrers Jaume Ferran, Joan Maragall i Anselm Clavé i, en total, seran 109 els abonats que es veuran afectats pel tall d'aigua.

A més, per realitzar aquesta intervenció, la companyia ha previst que durarà dues hores, des de les 10 del matí fins a les 12. Tanmateix, el tall d'aigua es realitzarà perquè en la intervenció hi haurà treballs amb heli.

Es tallarà l'aigua des de les 10 del matí fins a les 12. | Cedida

 

Un subministrament d'aigua amb totes les garanties

L'empresa gestora del servei d'aigües del terme municipal de Cambrils és Comaigua, la qual té la responsabilitat prioritària que els seus clients puguin gaudir en tot moment d'un subministrament de garanties. Així doncs, que l'aigua que hi hagi al municipi de la Costa Daurada tingui la màxima qualitat, la continuïtat del servei i la quantitat precisa per cobrir les seves necessitats.

A més, la població costanera està en un territori drenat per diverses rieres, torrents i barrancs. Les principals són la riera de Riudecanyes, la d'Alforja o la de Maspujols o de Riudoms.

"VÍDEO: Tensió i crits a Salou contra un bus d'Òmnium pels «presos polítics»" "ATENCIÓ: Prohibit banyar-se en una platja de la Costa Daurada"