NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!

Un helicòpter sobrevola la platja de la Llosa de Cambrils a la recerca d'un cos estrany

L'avís sobre la possible presència d'una persona demanant auxili més enllà de les boies resulta, finalment, una falsa alarma

Un helicòpter de Salvament Marítim ha sobrevolat durant el vespre d'avui dimecres, 22 d'agost, la platja de la Llosa de Cambrils a la recerca d'un cos estrany a l'aigua.

Segons ha informat el Sistema d'Emergències Mèdiques a TarragonaDigital, una persona hauria alertat els serveis d'emergència en veure el que semblava un banyista fent senyals d'auxili, més enllà de la zona de boies de la costa del municipi del Baix Camp.

L'alerta, certament, ha estat confosa, però immediatament s'ha activat el protocol de recerca i rescat. En aquest sentit, Salvament Marítim, dues unitats del SEM i la policia local Cambrilenca han acudit de seguida a la Llosa. 

 

L'arribada de la nit dificulta la recerca a Cambrils

L'arribada de la nit i la disminució de la visibilitat han fet activar els focus de l'helicòpter, que ha rastrejat minuciosament l'aigua, aturat sobre el cel de Cambrils.

Una barca, d'altra banda, també s'ha apropat cap al lloc dels fets per tal de desvelar què passava i, així, descobrir realment què s'hi amagava —si és que hi havia alguna cosa— al mar de la costa de Cambrils.

L'expectació ha anat creixent al passeig marítim cambrilenc, on els turistes i passejants de la zona esperaven notícies per trencar amb la incertesa.

Falsa alarma per un cos estrany a la Llosa

L'avís sobre la possible presència d'una persona demanant auxili més enllà de les boies de la costa de Cambrils, ha resultat, finalment, una falsa alarma. Tot i això, s'ha realitzat el desplegament pertinent per aquests casos d'ofegament a la platja.

Detenen dos germans de Cambrils per tràfic de drogues

En una operació conjunta entre Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Cambrils, s'ha detingut a dos germans de la localitat de la Costa Daurada, per un presumpte delicte contra la salut pública, en aquest sentit, per tràfic de drogues.

Així doncs, els dos veïns del municipi costaner, de 41 i 52 anys, utilitzaven un establiment per a la distribució il·legal de substàncies estupefaents. En registrar el seu domicili i local, s'hi van comissar heroïna, cocaïna, marihuana, diners en efectiu i diversos aparells electrònics.

L'home de 41 anys, després de passar per les dependències judicials, va ser empresonat. D'altra banda, el germà de 52 anys va quedar lliure amb càrrecs.

"ATENCIÓ: Una vintena de persones es concentra contra els Avis i Àvies de Cambrils" "ATENCIÓ: Detinguts dos germans de Cambrils per tràfic de drogues"