NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!

L'Hospitalet de l'Infant suspèn la Festa Major de Sant Roc

S'havia de celebrar entre el 12 i el 16 d'agost

L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant ha decidit suspendre la Festa Major de Sant Roc, que s'havia de celebrar entre els pròxims 12 i 16 d'agost al nucli de l'Hospitalet. El consistori ha pres aquesta decisió davant l'actual situació sanitària provocada pel coronavirus, i considera que «en aquests moments en què s'estan produint rebrots a diverses zones de Catalunya, el més important és prioritzar la salut de la ciutadania i garantir-ne la seguretat».

El regidor de Festes, Diego Garcia, ha explicat que la decisió s'ha pres després «d'escoltar l'equip que ens assessora en el programa d'actes, les diverses entitats locals i els veïns i veïnes del municipi i després de fer una valoració general de la situació sanitària actual», i que des de l'equip de govern creuen que «la prudència és la millor consellera, i per a nosaltres el més important és la seguretat de les persones». 

Garcia ha apuntat que la suspensió dels esdeveniments que estaven programats per a la Festa Major de Sant Roc permetrà destinar el seu pressupost a altres partides vinculades a l'atenció de les persones i a la promoció econòmica, per tal de fer front a les conseqüències de la crisi ocasionada per la Covid-19.

"Atenció gent gran de Cambrils: Nous habitatges públics a prop del centre" "Pinta molt malament: la temporada turística a Salou, greument ferida"