L'Oficina Local de Català de Vila-seca treu la nova oferta de cursos

El període d'inscripcions estarà obert de l'11 al 19 de desembre pels alumnes que vulguin participar en els cursos que començaran el pròxim mes de gener
Els cursos que ofereix l'Oficina Local de Català a Vila-seca s'imparteixen al Centre Municipal de Formació i Ocupació 'Antic Hospital'. | Ajuntament de Vila-seca

L'Oficina Local de Català a Vila-seca ha tret la convocatòria de nous cursos de català per a adults. La nova oferta de cursos es posarà en marxa el 8 i 9 de gener de 2020, al Centre Municipal de Formació i Ocupació 'Antic Hospital'. Aquests cursos són presencials de nivell inicial, bàsic i intermedi, però també en línia, a través del web parla.cat, de nivells elemental, intermedi i suficiència.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Inscripcions obertes de l'11 al 19 de desembre

El període de matriculació per a totes les persones que estiguin interessades estarà obert de l’11 al 19 de desembre. L'horari per matricular-se serà els dilluns, dimecres i divendres de 10.30 a 13.00 hores i de dilluns a dijous de 16.00 a 17.30 hores.

Així mateix, les persones que vulguin formar part del Voluntariat per la Llengua podran apuntar-se al programa durant el mateix període d’inscripció a la seu del carrer de l'Hospital, número 1. Recentment, s’ha presentat l'edició de tardor del programa, que compta amb una bona salut al municipi gràcies a la participació de dinou parelles lingüístiques.

Per a més informació, podeu trucar al telèfon 977 39 43 25 o escriure un correu electrònic a l’Oficina Local de Català de Vila-seca del Consorci per a la Normalització Lingüística: vila-seca@cpnl.cat. 

"🎤AGENDA: La rumba catalana arriba a Cambrils de la mà del Festival Accents" "📞 ATENCIÓ: 100 veïns de Salou, incomunicats des de fa una setmana"