L'Ajuntament de Cambrils suspèn tota l'agenda d'activitats i tanca una quinzena d'espais municipals

El comitè de coordinació municipal pel coronavirus decreta noves mesures fins al 27 de març

Aquest dijous 12 de març, el comitè de coordinació pel coronavirus que va crear ahir l'Ajuntament de Cambrils ha acordat noves mesures de contenció per als propers 15 dies que comporten la suspensió d'activitats i el tancament d'algunes instal·lacions municipals.

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Suspeses totes les activitats organitzades per l'Ajuntament els pròxims 15 dies

Així, seguint les indicacions dels Departaments de Salut i Educació de la Generalitat, queden suspeses totes les activitats i esdeveniments organitzats i coorganitzats per l'Ajuntament així com aquelles d'iniciativa privada que es desenvolupin en equipaments municipals, fins al 27 de març o noves indicacions.

Dins de les noves mesures, s'ha decidit que romandran tancats els pròxims 15 dies equipaments municipals com la Biblioteca Josep Salceda i Castells, el Centre Cultural, l'Escola Municipal de Música, les dues llars d'infants municipals (Maria Dolors Medina i la Galereta) o els espais museístics de la ciutat.

Pel que fa a les instal·lacions esportives, tanquen portes completament els camps de futbol (1, 2, 3), la pista d'atletisme, la pista poliesportiva i els espais de tir olímpic i amb arc. El Centre Cívic Nou Cambrils i el de Vilafortuny, el Centre Alba i el Casal Baix Camp també tanquen al públic.

Equipaments oberts només per atendre la ciutadania i per treball intern

D'altra banda, hi ha altres equipaments que han cancel·lat les activitats previstes però que seguiran oberts, només per prestar-hi servei d'atenció a la ciutadania i treball intern. És el cas de l'Ajuntament, la Torre del Llimó, el Forn del Tallero, l'Edifici Sant Plàcid, el Patronat de Turisme, Aparcam, el Casal Municipal de la Gent Gran, l'Ateneu Juvenil, el Palau d'Esports i el Centre Cívic Les Basses.

Així mateix, l'Ajuntament recomana a tota la ciutadania que qualsevol tràmit administratiu que s'hagi de fer durant els propers dies, es gestioni de forma online. També ha llençat una recomanació als centres privats en general i a tota la ciutadania que apliquin les mateixes mesures preventives, seguint les indicacions de les autoritats sanitàries.

"❗CORONAVIRUS: Primeres cancel·lacions de tornejos de Setmana Santa a la Costa Daurada" "⚠ CORONAVIRUS: Vila-seca tanca equipaments i cancel·la activitats durant 15 dies"