Més de 300 participants al concurs de relats de l’Associació de Familiars d’Alzheimer de Salou

L'acte de lliurament de premis es durà a terme a la Torre Vella aquest divendres, 20 de setembre, a les 19 hores

 

L’Associació de Familiars d’Alzheimer de Salou (AFAS), amb la col·laboració de l’Ajuntament de Salou, lliurarà aquest divendres, 20 de setembre, els premis del IV Concurs de relats que organitza l'entitat en el marc del Dia Mundial de l'Alzheimer. Un total de 304 persones d'arreu de l'Estat s'han presentat al concurs, que enguany comptava amb la novetat que la temàtica del certamen ha estat lliure i no ha tingut la condició imprescindible de girar al voltant de la malaltia. Un altre canvi és l'espai on es celebrarà l'acte de lliurament de premis, que es farà a la Torre Vella, a partir de les 19 hores. 

Els premiats han estat seleccionats d’entre dotze relats finalistes escollits prèviament. Hi haurà guardons en dues categories: Premi nacional, per a residents a Espanya, consistent en 150 € i una nit a l’Hotel Best Marítim de Salou per a dues persones. I premi local, pels residents a Salou, de 100 €. Tant guardonats com finalistes rebran un diploma acreditatiu de la seva participació en el concurs.

El jurat en aquesta quarta edició del certamen ha estat compost per la presidenta d’AFAS, Ana Belén Rodríguez Ros; la que fou regidora de Cultura en l’anterior legislatura, M. José Rodríguez; l’escriptora aragonesa establerta a Salou, Bárbara Fernández Esteban; el periodista i escriptor Ángel Gómez Mesonero; Rosa Pasquina, col·laboradora d’AFAS, i la periodista Teresa Clavé.

"🎢 ATENCIÓ: 2 atraccions de PortAventura, escollides entre les millors d'Europa" "🚑 CAMBRILS: Li salven la vida després de patir un atac de cor al carrer"