Lliuren els xecs als tres guanyadors de la campanya «Viatja i guanya» a Cambrils

Durant la Setmana Europea de la Mobilitat es van distribuir més de 2.600 butlletes per participar en el sorteig de tres xecs regal per bescanviar als establiments de la Unió de Botiguers
El lliurament dels premis de la cinquena edició de la campanya Viatja i guanya s'ha fet aquest matí a l'Ajuntament de Cambrils. | Ajuntament de Cambrils

L'Ajuntament de Cambrils i la Unió de Botiguers de Cambrils han donat a conéixer els tres guanyadors de la cinquena edició de la campanya «Viatja i guanya», organitzada conjuntament en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat. El regidor de Mobilitat, Josep Lluís Abella, i la dinamitzadora comercial de la UB, Sílvia Coll, han lliurat els xecs als guanyadors aquest dijous, 7 de novembre.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

La Meritxell de Tarragona, que utilitza l’autobús urbà de Cambrils els caps de setmana per desplaçar-se de la vila al port, ha estat la guanyadora del primer premi i ha rebut un xec regal de 50 euros que podrà bescanviar als establiments associats a la Unió de Botiguers.

Els dos segons premis, de 25 euros en xecs cadascun, han estat per l’Antonio de Puertollano, que s’acaba de traslladar de Tarragona a Cambrils i tot just estrena la targeta T-BUS, i la Josefa, que fa servir habitualment l’autobús urbà per anar de Vilafortuny al centre.

Del 16 al 21 de setembre, durant la Setmana Europea de la Mobilitat, es van distribuir 2.604 butlletes entre les dues línies d’autobús. L’objectiu és que les persones usuàries trobin en el transport públic una opció sostenible i segura i comprovin que poden guanyar temps i tranquil·litat a l’hora de fer els desplaçaments. Per altra banda, la campanya pretén demostrar que el transport urbà apropa serveis i equipaments de necessitat diària.

La campanya per promocionar el transport públic, que s’ha portat a terme per cinquè any consecutiu, ha estat impulsada per Aparcam i la Unió de Botiguers amb el suport de l’Ajuntament de Cambrils.

"📸 AGENDA: Les millors fotografies de l'esport, a la Torre Vella de Salou" "😱💸La fallida de Thomas Cook deixa un deute milionari als hotels de la Costa Daurada"