Miami Platja convertirà la Pista d'Estiu en un equipament esportiu a l'aire lliure

L'Skatepark serà un dels principals atractius, en un espai que comptarà amb pistes poliesportives, una tirolina i una nova zona de pícnic

L'Ajuntament de Mont-roig del Camp ha posat en marxa les obres per a la remodelació de la Pista d'Estiu de Miami Platja, amb l'objectiu de reconvertir-la en una nova zona esportiva a l'aire lliure.

En el marc del Pla de Barris de La Florida i amb una inversió de 382.000 euros, finançats a parts iguals per la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Mont-roig, les obres van a càrrec de l'empresa Edifisa Enter SA i es preveu que tinguin un termini d'execució de 3 mesos.

Un millor servei als veïns per dinamitzar el barri

Amb els nous equipaments, l'Ajuntament pretén fomentar la pràctica de l'esport a l'aire lliure, com un element dinamitzador entre les famílies del barri de La Florida, que a partir del mes de març, podran comptar amb un nou punt de trobada. Una intervenció, que en la seva construcció, també respondrà a les demandes, aficions i tendències de la població, especialment els joves.

D'aquesta manera, la nova zona d'oci a l'aire lliure es configurarà a partir d'un skatepark, una pista poliesportiva que permetrà practicar futbol, bàsquet, handbol i voleibol, entre d'altres; així com la instal·lació d'una tirolina i àrees destinades a l'esport i el lleure dels més petits. Tot plegat anirà acompanyat de la instal·lació d'un nou enllumenat i una nova zona enjardinada amb diverses taules de pícnic.

Un equipament a demanda dels joves

Per tal de decidir quins equipaments eren prioritaris a l'hora de remodelar la zona de la Pista d'Estiu, l'Ajuntament de Mont-roig va treballar en un seguit de reunions amb els joves del municipi, prenent nota de les seves preferències a l'hora de practicar esports al carrer, i escollir així l'equipament més adequat.

Així, els joves van traslladar al consistori paraules com scooter, street workout o street calistènia, posant especial èmfasi en la construcció d'un skatepark. Uns equipaments dels quals podran gaudir a partir del mes de març.

Imatge d'un jove practicant en un skatepark | Youtube

"ATENCIÓ: Atropellen un ciclista a Vila-seca" "FEINA: Salou obre 4 places d'agents de la Policia Local"