Mont-roig organitza tallers en línia dedicats a afrontar emocionalment la crisi de la Covid-19

El Pla de Barris La Florida ha posat en marxa el programa 'Reconnecta amb tu'

L'Ajuntament de Mont-roig del Camp ha posat en marxa el programa 'Reconnecta amb tu', a través del Pla de Barris La Florida. Es tracta d'un cicle de tallers que tenen per objectiu oferir les eines i recursos necessaris per a gestionar les emocions i afrontar les conseqüències derivades de la crisi sanitària, econòmica i social provocada pel coronavirus.

Una gran part de la població han tingut sensacions de soledat, por, incertesa, ira, tristesa, ansietat, angoixa o estrès, provocat per les restriccions de mobilitat i el conseqüent aïllament i distanciament social a causa de la declaració de l'estat d'alarma.

Davant d'aquesta situació, s'oferiran cinc tallers en línia, d'una hora i mitja, que tindran lloc quinzenalment per treballar els moviments, tècniques de relaxació i respiració a iniciar-se en la meditació; prendre consciència dels paradigmes, prejudicis i creences que ens limiten; descobrir tècniques de gestió emocional i reforçar la confiança en un mateix, entre altres.

Les sessions, destinades per a tots els públics, seran impartides per la coach especialitzada Nadine Engel a través de la plataforma Zoom. Tothom qui estigui interessat es poden inscriure enviant un correu electrònic a pladebarris@mont-roig-cat, amb el seu nom, cognoms i telèfon de contacte. L'aforament és limitat a vint persones i, un cop inscrit, es rebrà l'enllaç de la sessió.

  • 1a sessió: 25 de maig. Compartim les nostres pors i treballem l’optimisme enfront de la
  • Covid-19.
  • 2a sessió: 8 de juny. Stretching contra la migranya i l'estrès, tècniques de relaxació
  • i respiració.
  • 3a sessió: 22 de juny. Contes per a l'autoestima: com formular un objectiu.
  • 4a sessió: 6 de juliol. Meditació per a tota la família.
  • 5a sessió: 20 de juliol. Eines per a fer front al futur més pròxim.

"Un nou esdeveniment esportiu de casa nostra, suspès per la crisi del coronavirus" "Salou ja sap com ho farà: així controlarà qui entra i a on a les platges"