Un mosso baixa del podi en sonar l'himne d'Espanya en un campionat del m贸n a Vandell貌s i l'Hospitalet

El municipi de la Costa Daurada acollia la cinquena edici贸 del Campionat del M贸n de ciclisme per a policies
Moment en qu猫 sona l'himne d'Espanya i el mosso marxa de l'escenari | Twitter / @UMCmossos

 

Vandell貌s i l'Hospitalet de l'Infant ha acollit aquest cap de setmana el V Campionat del M贸n de ciclisme per a Policies, on han participat m茅s de 250 membres dels cossos i forces de seguretat de sis pa茂sos: Espanya, Fran莽a, B猫lgica, Holanda, Litu脿nia i Portugal. Els representants espanyols formaven part dels Mossos d'Esquadra, Policia Nacional, Gu脿rdia Civil, Policia Local, Ertzaintza i la Policia Foral de Navarra.

En finalitzar una de les proves de BTT, un agent dels Mossos d'Esquadra pujava al podi en segona posici贸. La sorpresa de tots els presents saltava quan, en comen莽ar a sonar l'himne nacional espanyol, el mosso saludava des de dalt l'escenari i feia mitja volta per marxar d'aquest. 

Des de la Uni贸 de Mossos per la Constituci贸, han titllat aquest fet com un 芦menyspreu禄 a l'himne per part d'una persona 芦acomplexada禄 que participava en representaci贸 dels Mossos d'Esquadra, a m茅s de lamentar aquesta actuaci贸. 

"馃幖 AGENDA: L'OCM i Judith J谩uregui inicien una gira conjunta a Vila-seca" "馃捀CRISI: Els hotelers de la Costa Daurada, molt afectats per la fallida de Thomas Cook"