Un mosso baixa del podi en sonar l'himne d'Espanya en un campionat del món a Vandellòs i l'Hospitalet

El municipi de la Costa Daurada acollia la cinquena edició del Campionat del Món de ciclisme per a policies

 

Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant ha acollit aquest cap de setmana el V Campionat del Món de ciclisme per a Policies, on han participat més de 250 membres dels cossos i forces de seguretat de sis països: Espanya, França, Bèlgica, Holanda, Lituània i Portugal. Els representants espanyols formaven part dels Mossos d'Esquadra, Policia Nacional, Guàrdia Civil, Policia Local, Ertzaintza i la Policia Foral de Navarra.

En finalitzar una de les proves de BTT, un agent dels Mossos d'Esquadra pujava al podi en segona posició. La sorpresa de tots els presents saltava quan, en començar a sonar l'himne nacional espanyol, el mosso saludava des de dalt l'escenari i feia mitja volta per marxar d'aquest. 

Des de la Unió de Mossos per la Constitució, han titllat aquest fet com un «menyspreu» a l'himne per part d'una persona «acomplexada» que participava en representació dels Mossos d'Esquadra, a més de lamentar aquesta actuació. 

"🎼 AGENDA: L'OCM i Judith Jáuregui inicien una gira conjunta a Vila-seca" "💸CRISI: Els hotelers de la Costa Daurada, molt afectats per la fallida de Thomas Cook"