Els Mossos d’Esquadra detenen dos homes enxampats robant a l’interior d’un vehicle a Salou

En una segona intervenció, els agents dels Mossos d'Esquadra van detenir una dona per furts a la platja
Imatge dels objectes que van interceptar als dos homes que volien robar a l'interior d'un vehicle  | Mossos d'Esquadra
 

 Aquest passat dimecres, 7 d'agost, agents dels Mossos d'Esquadra del Grup de Delinqüència Urbana de la comissaria de Salou i Vila-seca van detenir dos homes com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força a l'interior d'un vehicle. Els detinguts són dos homes de 31 i 32 anys, de nacionalitat xilena i veïns de Barcelona. 

Els Mossos d'Esquadra van interceptar els individus mentre intentaven robar en un cotxe

Una patrulla dels Mossos d'Esquadra va observar com dos homes aturaven el seu vehicle i un d'ells baixava i començava a mirar els cotxes estacionats a la via. Mentrestant, l'altre individu seguia a l'interior del cotxe amb el motor en marxa. Llavors, l'home que havia baixat del vehicle va treure un objecte llarg i va començar a manipular la porta d'un cotxe que estava estacionat.

Ràpidament, els Mossos van apropar-se fins als dos individus i van veure com el sospitós, en veure els agents, travessava el carrer i llençava l'objecte a terra. La patrulla va poder interceptar l'home quan intentava pujar al seu vehicle. Els agents van identificar l'home que intentava robar a l'interior del vehicle i el seu acompanyant, el conductor. A més, un dels agents va recuperar l'objecte que el sospitós havia llençat a terra, un tornavís de grans dimensions

Van trobar més de 2.000 euros en efectiu

Els agents de la Policia de la Generalitat van escorcollar els dos homes i el seu vehicle i, durant l'escorcoll, van trobar 2.390 euros en efectiu, una càmera de fotos, maquillatge i diversos objectes susceptibles de ser utilitzats per a cometre robatoris amb força a l'interior de vehicles, com són un tornavís de punta plana, una llanterna, quants i una clau de ferro. Els dos detinguts van passar a disposició judicial aquest divendres, 9 d'agost, i van quedar en llibertat amb càrrecs. 

Els Mossos d'Esquadra detenen una dona per furts a la platja 

En una altra operació, els Mossos van rebre l'avís d'un establiment de la platja que els advertia sobre una dona que havia robat a la platja. Una patrulla d'agents va trobar la dona, que portava diverses bosses amb roba encara amb l'etiqueta, altra roba nova però sense l'etiqueta i diverses peces de bijuteria. Tots els objectes que duia sumaven un total de 245 euros de valor. 

A més, la sospitosa també portava una bossa de mà que contenia unes ulleres de sol i 1.175 euros fraccionats. La patrulla va poder intervenir els objectes i els diners i, després de diverses evasives, la dona va reconèixer que ho havia robat. Més tard, els Mossos van rebre una denúncia d'uns turistes a qui els havien robat les pertinences mentre estaven a la platja. La detinguda va quedar en llibertat després de declarar en seu policial amb l'obligació de presentar-se al jutjat quan sigui requerida. 

Imatge dels objectes robats que van interceptar a la dona acusada de furt a la platja | Mossos d'Esquadra

 

"❗VILA-SECA: Gest solidari dels veïns del barri de la Formiga" "🚩 ALERTA BANYISTES: 4 banderes vermelles i 32 grogues a la costa tarragonina"