S’obre el termini per a presentar fotografies al Concurs fotogràfic Albert Iturria de Vila-seca

En aquesta edició, han d’estar relacionades amb la cultura del municipi i el seu moviment associatiu
El fotògraf Albert Iturria amb la seva càmera | Toni Bonet

 

L’Ajuntament de Vila-seca ha convocat la setena edició del concurs fotogràfic en memòria del fotògraf local Albert Iturria, qui durant més de trenta anys va fotografiar el municipi, la seva gent, les festes i les costums.

El concurs, adreçat a qualsevol persona que hi vulgui participar sense cap límit d’edat, estarà format per dues categories —adulta i infantil— i tindrà com a objectiu premiar les millors fotografies sobre ‘La cultura a Vila-Seca, el moviment associatiu’. Els premis per a la categoria d’adults són d’un total de 700 euros per al primer, 350 euros per al segon i 175 euros per al tercer. A la categoria infantil, s’estableixen cinc premis dotats amb material escolar valorat en 50 euros.

Reflex de la cultura i el moviment vila-secà

Enguany les fotografies concursants han de ser un reflex de les activitats culturals i festives que es realitzen a Vila-seca. Tanmateix, han de tenir com a protagonistes els membres i participants en la vida social del municipi.

Tot a tomb de la instauració del Dia de l’Associacionisme Cultural (DASC) el pròxim 4 de juny, i en reconeixement a les múltiples activitats organitzades per totes les entitats i associacions vila-secanes durant l’any.

Les obres es podran lliurar fins al dia 31 de novembre al registre general de l’ajuntament, a l’atenció de la regidoria de Cultura o a través de correu postal. Per aquelles activitats posteriors a la data assenyalada, s’estableix un termini extraordinari fins a dos dies després de l’activitat i no excedint la data de 7 de gener de 2020.

Qui era l’Albert Iturria?

A la dècada dels 70, l’Albert Iturria va començar a treballar com a fotògraf pel poble i la gent de Vila-seca, fet que el va portar a establir-se al municipi i a obrir la seva primera botiga al carrer del Comte de Sicart a l’any 1977.

Des d’aleshores, l’Albert va fer reviure a tots els vila-secans la seva història a través de velles fotografies, les quals es podien veure en totes les exposicions i fires on hi participava activament.

"Àlex Llaveria i Isabel Gómez guanyadors del Triatló de Cambrils 2019" "ATENCIÓ: El conflicte laboral contra una Mossa d'Esquadra a Cambrils"