Les obres del Hard Rock començaran el primer semestre del 2019

Es podrien iniciar al maig o al juny segons ha anunciat aquest matí l'alcalde de Salou, Pere Granados
El macrocomplex Hard Rock a Salou i Vila-seca es començarà a construir el 2019. | Cedida

 

Les obres per aixecar el macrocomplex d’oci Hard Rock a la Costa Daurada començaran durant els primers sis mesos d’aquest any vinent, 2019, tal com assegura l’alcalde de Salou, Pere Granados. El batlle afirma que coneix detalladament el projecte, i que la intenció és que el complex es comenci a aixecar entre els pròxims mesos de maig i juny, tot i que no es descarta que les obres es poguessin avançar. Tot i així, ha afirmat que «seran els mateixos inversors» els que explicaran els detalls del projecte del Hard Rock.

El projecte del Hard Rock «és bo per a Salou, la Costa Daurada i Catalunya»

Durant una trobada amb la premsa el matí d’aquest dilluns, 17 de desembre, Pere Granados ha assegurat que el 2019 serà un any «excel·lent» per a Salou, ja que s’iniciaran molts projectes, referint-se al Hard Rock. «Personalment, he vist la primera fase del projecte i és bo per a Salou, per la Costa Daurada, pel territori i fins i tot per Catalunya», ha afirmat l’alcalde. Així, Granados ha confirmat que les obres del macrocomplex turístic començaran el primer semestre del 2019, previstes per al maig o al juny, tot i que podrien començar abans. De fet, des de feia setmanes ja es comentava que les obres «es podrien avançar», tot i que fins ara no s’havia detallat quan seria.

Pere Granados culpa la classe política de la desconfiança de la societat

Tot i així, Pere Granados ha carregat contra la classe política, denunciant que hagin posat «pals a les rodes en el projecte», ja que, assegura, «ells han estat culpables que no s’hagi tirat abans i per això puc entendre que la societat estigui desconfiada perquè fa temps que en parlem». D’altra banda, Granados ha fet èmfasi en l’inici d’altres nous projectes per a Salou previstos per aquest 2019. «Volem incrementar la qualitat de vida de les persones que vivim al municipi, per això estem treballant en la biblioteca, o el camp de futbol, que ja ha iniciat les obres».

Durant la trobada, l’alcalde també s’ha referit al fet que «des del govern municipal hem intentat mantenir una estabilitat de govern importantíssima i amb una pau social a Salou increïble, una estabilitat que s’ha notat també en l’àmbit del turisme». Granados ha acabat la trobada desitjant un bon any 2019 als presents.

"ÚLTIMA HORA: Detingut l'home que va fer pintades gihadistes en un hotel de Salou" "MOSSOS EN ALERTA: Vist a Tarragona un home vinculat al terrorisme"