Salou oferta 16 llocs de treball per afavorir l'ocupació al municipi

Els contractes tindran una durada de sis mesos i seran a jornada completa | L'ajuntament busca diferents perfils professionals

Salou impulsa el nou Pla d’Ocupació Local 'Salou 2020', que servirà per donar a feina a un total de 16 persones del municipi que es trobin en situació d'atur. L'ajuntament, a través del Servei d’Ocupació Municipal (SOM Salou), vol mitigar les conseqüències econòmiques i socials de la pandèmia, a través de diverses mesures.

En aquest sentit, l'alcalde de Salou, Pere Granados, ha explicat que «des de l’inici de la pandèmia, estem facilitant ajudes locals adreçades a la ciutadania salouenca, ja que s’ha vist greument afectada per les conseqüències que està tenint la crisi en tots els sectors econòmics».

Granados ha assegurat que «aquest nou pla d’ocupació se suma al conjunt d’accions que duem a terme, per tal que les persones cobreixin les seves necessitats bàsiques i accedeixin a un lloc de treball digne, per poder tenir una bona qualitat de vida».

200.000 euros per ajudar a l'ocupació

Aquest nou pla d'ocupació comptarà amb un pressupost de 200.000 euros, seguint la línia de l'ajuntament de potenciar els plans locals amb fons propis, que serviran per «reforçar l'ocupació de les persones aturades al municipi, fent tasques relacionades amb la ciutat, i per ajudar a pal·liar la difícil situació en què es troben», segons ha declarat el regidor de Dinamització i Servei d'Ocupació, David González.


Per tal d'abastir diversos sectors de la població i amb l'objectiu de millorar els serveis per a la ciutadania i el manteniment de la ciutat, les places a cobrir responen a diferents perfils professionals. Els programes i les seves característiques també s'han dissenyat basant-se en els diferents departaments de l'ajuntament.


D'aquesta manera, les places a ocupar seran: vuit peons i oficials de paleta; tres conserges d'instal·lacions municipals; un auxiliar d'arxiu; dos auxiliars de programes i subvencions; i dos agents cívics de suport a la ciutadania. Els contractes seran de sis mesos, a jornada completa.

Les instàncies es poden presentar a la seu electrònica

Les instàncies per optar als llocs de treball ja es poden presentar a partir d'avui, 14 d'octubre, i fins al dos de novembre; a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament. També es pot concertar cita prèvia al SOM Salou, preferentment, o a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’ajuntament.

Per demanar la cita prèvia al Servei d’Ocupació Municipal (SOM Salou), es podrà fer per telèfon, al 977 30 92 00, marcant les extensions 1104, 1315 i 1084. També es pot reservar hora a través de l'apartat corresponent de la Seu Electrònica.

D’altra banda, per sol·licitar cita prèvia a l’OAC, cal trucar al 977 30 92 92, o bé a través de la Seu Electrònica. Les bases específiques de la convocatòria i els requisits per participar també es poden consultar via internet, a l'enllaç corresponent.

"Vídeo: Nou rescat d'un voltor a Cambrils, ara en una platja" "Alliberen 35 tortugues careta dels nius localitzats a la platja de la Pineda"