Un pacient molt alterat trenca la porta de l'Hospital Lleuger de Cambrils i agredeix la policia

Els fets van passar ahir dilluns, 11 de febrer, a primera hora del matí | L'home, amb antecedents, també va trencar un ordinador

 

Durant el matí d’ahir dilluns, 11 de febrer, un pacient de l’Hospital Lleuger de Cambrils va patir una crisi, tot provocant diversos danys i desperfectes a les instal·lacions.

Amenaca el personal sanitari i trenca una porta

Segons ha avançat RevistaCambrils.cat, l’individu va ser traslladat de matinada a l’equipament sanitari, molt alterat, per la qual cosa els metges li van subministrar diversos tranquil·litzants. En despertar-se, però, al voltant de les set del matí, l’home va llençar-se a terra, donant-se cops de cap i amenaçant i insultant el personal de l’hospital cambrilenc.

L’home va trencar un ordinador del centre i va fugir cap al carrer, destrossant una de les portes d'accés a l’Hospital Lleuger amb diverses puntades de peu.

Agredeix els agents de la Policia Local

Després de tot això, l’home es va tancar al lavabo del forn Sant Vicenç, a tocar de l’Hospital Lleuger i la comissaria de la Policia Local de Cambrils, i va tornar a sortir a la via pública. Alertada la policia, els agents van interceptar-lo al carrer de Santa Joaquima de Vedruna.

Molt alterat, també va agredir els policies locals tot i que, finalment, van aconseguir detenir-lo. De nou, l’home va ser traslladat cap a l’Hospital Lleuger on els metges van intentar tranquil·litzar-lo.

L'individu, amb 12 antecedents

Segons les autoritats, a les dependències policials l’home es va tornar a alterar i es va fer, ell mateix, diverses ferides. La Policia Local de Cambrils li ha obert diligències per danys intencionats, atemptats als agents de l’autoritat i amenaces. El denunciat té fins a dotze antecedents per delictes relacionats amb la violència de gènere, danys al patrimoni o tràfic de drogues, entre d’altres fets.

També et pot interessar:

"Una ciutat de Tarragona, entre les que més desigualtat salarial hi ha de Catalunya" "Acord a l'Hospitalet per protegir l'au rapinyaire més amenaçada d’extinció a Europa"